Realitysoap Fans! van No Pictures Please naar SBS 6

SBS 6 heeft de realitysoap Fans! van productiebedrijf No Pictures Please aangekocht. In het programma worden bewonderaars van Nederlandse artiesten met de camera gevolgd. Dat meldt Ewout Genemans van NPP vandaag. Het bedrijf is op dit moment op zoek naar de grootste fans van Nederland en wordt volgens Genemans al overspoeld met aanmeldingen. Via de website van NPP melden zich dagelijks tientallen bewonderaars van zangers, acteurs en topsporters.

Producenten Ewout Genemans en Jon Karthaus, onder meer bekend als acteurs uit de Zoop-films, kwamen op het idee voor het programma tijdens de talloze fandagen van de populaire jeugdserie. SBS 6 zendt de eerste reeks van Fans! uit in het nieuwe televisieseizoen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen