Maarten Nooter: ‘NOS wacht drukke sportzomer’

Met drie grote internationale evenemen- ten op een rij is 2008 al bij voorbaat een uniek sportjaar voor de NOS. Begin juni trapt NOS Sport af met het EK Voetbal en reist vervolgens via Frankrijk, om verslag te doen van de Tour de France, naar China om daar de Olympische Spelen te volgen. Hoofdredacteur Maarten Nooter: “We staan aan het begin van een drukke sportzomer waarin we meer dan 810 uur radio en televisie gaan maken tijdens het EK Voetbal, de Tour en de Olympische Spelen.

Het NOS-team is er klaar voor: van 3 tot en met 29 juni is het streven naar het optimaal bedienen van het Nederlandse publiek via alle mogelijke mediaplatforms. Op televisie, radio, internet, teletekst en mobiel; van het eerste tot het laatste fluitsignaal. Op televisie onder meer met NOS Studio Sportzomer (vanaf 3 juni), NOS EK Journaal (vanaf 7 juni) en de live-verslagen. Op Radio 1 met NOS Langs de Lijn, met NOS-Teletekst en vanzelfsprekend via www.nos.nl.

Naast ruim 70 medewerkers achter de schermen, heeft hoofdredacteur Maarten Nooter een groot team aan presentatoren, verslaggevers, commentatoren en analytici tot zijn beschikking. Nooter: “Net als altijd is ook dit voetbaltoernooi een mooie journalistieke en productionele uitdaging. Onze mensen doen er alles aan om gezamenlijk met grote inzet het toernooi zo vakkundig en objectief mogelijk te verslaan. Van iedereen, voor iedereen.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen