Knevel & Van den Brink terug op tv: ‘Wij zijn betrokken’

Vanaf maandag 19 mei is de dagelijkse talkshow Knevel & Van den Brink weer terug op televisie. EO-presentatoren Andries Knevel en Tijs van den Brink bespreken dan samen met hun gasten het nieuws van de dag: “We zijn uit op een spannend en inspirerend gesprek, dat voor iedereen toegankelijk is.” Knevel en Van den Brink staan al helemaal in de startblokken: “We voelen ons vanuit ons vak en vanuit de EO betrokken bij wat leeft in de samenleving.

Knevel & Van den Brink: “Er spelen momenteel allerlei boeiende en cruciale zaken. In ons programma hebben we straks volop de kans daarover in gesprek te gaan. En dat doen we graag, betrokken en kritisch, met gasten uit alle lagen van de samenleving.

De nieuwe reeks is een logisch vervolg op de succesvolle serie van afgelopen zomer, zegt een zegsvrouw van de EO. “Net als toen zullen naast de presentatoren steeds verschillende sidekicks aanschuiven. Wie dat dit seizoen invullen wordt later bekend gemaakt.”

De serie is over 2 blokken van drie weken verdeeld: blok 1 van 19 mei tot en met 6 juni en blok 2 van 11 tot 29 augustus (tijdens de Olympische Spelen). De talkshow zal dagelijks om 23.00 uur worden uitgezonden op Nederland 1.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen