Noorderlicht Nieuws terug op tv: ontknoping Georgina-rel

Het lijkt erop dat Noorderlicht Nieuws met presentatoren Pieter van der Wielen en Georgina Verbaan vanavond de ontknoping brengt van de rel die is ontstaan rondom de video waarop te zien is hoe Georgina zoent met een man anders dan haar partner Jort Kelder. Het thema van de uitzending op Nederland 3 is ‘de wetenschap van de liefde’. Over de video van Georgina rept de VPRO niet, maar wel kondigt de omroep mysterieus aan: “Woensdag aflevering 5, waarover veel is gespeculeerd.

Twee weken geleden werd Georgina betrapt terwijl ze hevig aan het zoenen was met naar verluid haar Noorderlicht Nieuws-collega Pieter van der Wielen in een Leidse kroeg. Ze werden ‘stiekem’ gefilmd. De roddelrubrieken smulden van het beeld. RTL Boulevard liet het filmpje ongecensureerd in de uitzending zien, wat voor de nodige wrijving tussen Albert Verlinde en Daphne Bunskoek zorgde. Ook andere media toonden veel belangstelling voor de kwestie.

Jort Kelder reageerde bedroefd en Georgina zei helemaal niets. Intussen namen de geruchten toe dat de hele gate in scène gezet zou zijn. Mediakenners vermoedden een onderzoek van Noorderlicht Nieuws. Vanavond daarin mogelijk de ontknoping.

Lees ook
Daphne Bunskoek distantieert zich van RTL Boulevard (2 april 2008)
Gordon: ‘Daphne moet maar lekker naar nieuwsrubriek gaan’ (3 april 2008)
Daphne Bunskoek praat met de VPRO (3 april 2008)
Jort Kelder: ‘RTL Boulevard en Pauw & Witteman hypocriet’ (5 april 2008)
Albert Verlinde verwacht vertrek Daphne Bunskoek (8 april 2008)
Daphne Bunskoek: ‘Albert heeft kleine zonnesteek’ (9 april 2008)
Jort Kelder spreekt zich uit: ‘Filmpje wil ik niet zien’ (9 april 2008)

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen