NET 5 dagelijks met Nederlandse reeks ‘Het Perfecte Diner’

Dit najaar start op tv-zender NET 5 het nieuwe programma Het Perfecte Diner, gebaseerd op het internationale succes format Come Dine With Me. Hierin draait alles om het organiseren van het meest smakelijke en vermakelijke etentje. Het televisiestation brengt 65 afleveringen van Het Perfecte Diner is vanaf 18 augustus op maandag tot en met vrijdag tussen 20.00 en 20.30 uur in Nederland op tv. In Engeland, Duitsland en de Verenigde Staten is het format al een succes, volgens NET 5.

Iedere week organiseren vijf uiteenlopende deelnemers voor elkaar een diner met een drie gangenmenu. Het hele traject wordt gevolgd, van het doen van de boodschappen tot het uitserveren op tafel. Het Engelse televisiekanaal Channel 4 zendt het programma al sinds 2005 uit en trekt daar gemiddeld 2,3 miljoen kijkers per aflevering met een marktaandeel van 15%.

Het Perfecte Diner wordt een gesponsord programma. Een koppeling met internet zorgt ervoor dat de kijker ook na de uitzending een boodschap terug kan zien en meer informatie over een product of dienst kan opvragen.

Op dit moment zendt NET 5 geen Nederlandse programma’s in de vooravond uit. Series als Gilmore Girls en McLeod’s Daughters vullen de uren tot half negen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen