235.000 kijkers voor Off Centre


De kijkcijfers van woensdag 23 april 2008 (SKO)

Off Centre (Veronica, 20:05) – De komische vooravond van Veronica wordt uitgebreid met drie nieuwe series. In de loop van de maanden april en mei wordt de vooravond versterkt met drie Amerikaanse sitcoms. Woensdag werd Off Centre na 20.00 uur door 235.000 kijkers (madl: 4.1%) ontvangen. Vanaf 28 april wordt van maandag tot en met vrijdag om 18.30 uur According to Jim uitgezonden. Op 20 mei, om 19.30 uur start de comedy Two Guys, a Girl and a Pizza Place bij Veronica.

In Off Centre draait het om de Britse hunk Euan en de Amerikaanse nerd Mike. Ze zijn goede vrienden, maar tegelijkertijd twee tegenpolen. De twintigers wonen in hetzelfde appartement in New York en proberen beiden een serieuze carrière en een waardevol liefdesleven op te bouwen. Deze sitcom is van de makers van de American Pie-reeks en bevat gastrollen van Carmen Electra, Jason Biggs en Shannon Elizabeth. Na Off Centre waren de series NCIS (619.000) en Criminal Minds (504.000) te zien op Veronica.

Uitgedokterd?! (NCRV, Ned2, 20:50) – Het nieuwe NCRV-programma Uitgedokterd?! volgt achttien patiënten die het er niet bij laten zitten. In het reguliere circuit zijn ze uitbehandeld. De patiënten gaan op zoek naar alternatieve geneeswijzen. De patiënt kiest zelf voor een behandeling, de NCRV geeft geen advies, legt presentatrice Ghislaine Plag uit. “Vaak komen deze mensen via via bij een behandeling uit. Iemand uit de kennissenkring kent weer iemand die een bepaalde behandeling heeft geprobeerd en die daar baat bij had. ‘Dat moet je ook eens proberen’, wordt er dan gezegd“, vertelt Ghislaine aan GPD. Per aflevering volgt de camera drie patiënten. “We hebben geprobeerd zo betrouwbaar mogelijke behandelaren te vinden en ver van de hocus-pocus te blijven. Alternatieve geneeswijzen hebben al zo vaak in een kwaad daglicht gestaan. Dit programma is kritisch positief. We geven geen waardeoordeel over de methodes. Dat doen de patiënten die het proberen.” Uitgedokterd?! trok woensdag 400.000 kijkers (madl: 6.1%).

Barcelona – Manchester United (NOS, Ned3, 20:45) – Manchester United gaat terug naar Engeland met een gelijkspel in de eerste ontmoeting met Barcelona in de halve finale van de Champions League. Het 0-0 gelijkspel in Camp Nou biedt de ploeg van sir Alex Ferguson een uitstekend perspectief op de finale van het kampioenenbal. Manchester-keeper Edwin van der Sar: “Het missen van de penalty buitenwege gehouden is dit een goed resultaat.” Natuurlijk betreurde Van der Sar het missen van de penalty van Cristiano Ronaldo. “Dat was een grote kans om vroeg op voorsprong te komen, maar ik denk dat de strafschop iets te vroeg kwam. Je zit na drie minuten nog niet echt in de wedstrijd. Cristiano mist bijna nooit, maar van de tien penalty’s schiet je er gemiddeld zo’n acht raak. Natuurlijk hoop je dat hij er één mist als je al met 3-0 voor staat, maar Ronaldo heeft het hele jaar al goede dingen laten zien en 0-0 is gewoon een goede uitslag.” Barcelona – Manchester United werd door 1.797.000 kijkers (madl: 28.0%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen