Martijn Krabbé verleent ‘Uitstel van Executie’

Martijn Krabbé gaat een nieuw program- ma presenteren waarin hij mensen helpt die in de problemen zijn gekomen. De serie draagt de titel Uitstel van Executie. Dat meldt RTL 4 op haar website. Martijn Krabbé roept mensen op zich aan te melden voor het programma. “Wie kent het niet: De druk van het betalen van je hypotheek, iedere maand weer“, schrijft Krabbé op de site. “Je dacht dat je alles goed geregeld had maar een onverwachte gebeurtenis heeft je leven drastisch veranderd.”

Martijn Krabbé vervolgt: “Voorbeelden genoeg! Ontslag, echtscheiding, ziekte, overlijdensgeval, invaliditeit, faillissement etc. Het gevolg kan zijn dat uiteindelijk je huis per veiling wordt verkocht! Dan zit je dus zónder huis en mét schulden! En geloof me, het kan echt iédereen overkomen! Zit jij in zo’n situatie? Laat het me weten en misschien kan ik met mijn team jouw schade beperken!”

Details over de start van ‘Uitstel van Executie’ zijn nog niet bekend.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen