Jeroen van der Boom neemt het op tegen Gerard Joling

Jeroen van der Boom neemt het op tegen Gerard Joling in de eerste afleve- ring van de nieuwe show Kinderen Zingen met Sterren op weg naar De Grootste Bingo Ooit op SBS 6. Ze voeren allebei een team van drie kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar aan. Elk kind zingt samen met hen een van hun hits. Natasja Froger verzorgt de centrale presentatie van het programma, terwijl haar man René zitting heeft in de jury die verder bestaat uit Anita Meyer en Jamai Loman van Idols.

Meer dan 1200 kinderen meldden zich bij SBS 6 om op televisie te zingen. Maar slechts 24 van hen staan straks echt op het podium met artiesten Jan Smit, Gerard Joling, Gordon, Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Jim, Jan Keizer en Thomas Berge. “Deze succesvolle Nederlandse zangers zullen, onder begeleiding van de band van Edwin Evers, elk met een team van drie kinderen hun bekendste nummers op unieke wijze ten gehore brengen“, aldus SBS 6.

De jury roept elke week een van de twee teams die het tegen elkaar opnemen uit tot winnaar. Uiteindelijk staan vier teams op zaterdag 31 mei in het Gelredome waar De Grootste Bingo Ooit plaatsvindt en zingen de kinderen tijdens deze grote show samen met hun idool voor 36.000 mensen.

De opbrengst van De Grootste Bingo Ooit zorgt ervoor dat kinderen meer buiten kunnen spelen. “Buiten spelen is goed en gezond voor kinderen, maar in veel gemeenten is te weinig ruimte om lekker buiten te kunnen spelen. De Sponsor Bingo Loterij zamelt samen met zes van haar Goede Doelen (Jantje Beton, Johan Cruyff Foundation, Richard Krajicek Foundation, Jump van de Nederlandse Hartstichting, Diabetes Fonds en Fonds Gehandicaptensport) geld in voor speelveldjes in het land.”

Kinderen Zingen met Sterren op weg naar De Grootste Bingo Ooit wordt gemaakt door Eyeworks. De show is vanaf zaterdag 26 april om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen