Jan des Bouvrie werkt aan Idols voor interieurarchitecten

Geplaatst op wo 02 apr 2008 om 7:45Jan des Bouvrie werkt aan een nieuw programma, waarbij tien architecten de strijd aangaan in een talentenjacht. Dat zei Des Bouvrie dinsdag tegen RTL Boulevard. De proefopnames zijn in volle gang. “Het gaat om interieurarchitecten. Jonge architecten die in competitie gaan. Uiteindelijk is er één winnaar. Die krijgt een geweldige prijs. Er wordt echt niet geklust. Er wordt gewoon één interieur en een tekening gemaakt. Je laat zien hoe je op een eenvoudige manier iets moois kan maken.

Jan des Bouvrie is nog druk bezig met de pilot. Hij weet nog niet bij welke omroep het programma te zien zal zijn. “Het kan commercieel zijn, het kan ook gewoon bij de publieke omroep komen. Dat is ook nog de uitdaging.”


19 Reacties op “Jan des Bouvrie werkt aan Idols voor interieurarchitecten”


 1. Sebas

  Een Nederlandse versie van Top Design van Bravo.

 2. designer

  Palm Plus-programma,las ikop hun site

 3. Tetje

  De uitdaging? Het probleem zal hij bedoelen want wie is hier nog in geinteresseerd? Het item woning-inrichting had ie al eens uitgekauwd.

 4. Paul

  Er zijn nog niet voldoende woon- en interieurprogramma’s… Een nieuwe impuls voor de carrière van Jan des Bouvrie, die inmiddels zijn producten moet verkopen via de Gamma, waar het vroeger nog exclusief was.

 5. Kenneth ten Veen

  Derhalve een programma die op mijn beeldbuis geen toegang tot mij zal vinden…

 6. Kenneth ten Veen

  Derhalve een programma die op mijn beeldbuis geen toegang tot mij zal vinden…

  moet natuurlijk zijn:

  Derhalve een programma dat op mijn beeldbuis geen toegang tot mij zal vinden…

 7. Tetje

  @ Kenneth: je kijkt dus niet.

 8. Kenneth ten Veen

  Nee, Tet, nee.

 9. Puk

  Het is ook allemaal zo’n eenheidsworst. Kijk in de gk, in Topmodel, indiverse huizen en tuinen van diverse Sterren in diverze bladen, het lijkt of ie overal een vinger in de pap heeft, of hebben ze daar allemaal dezelfde smaak en doen ze allen met een en dezelfde man zoals ze dat ook met Leco doen?
  Of zijn alle ‘woningdesigners’ daar eenheidsworst? Ik weet het niet hoor maar het lijkt allemaal op elkaar.
  Ik word althans steeds blijer met mijn Kringloop interieur en mijn zelfverzonnen tuintje.

 10. Tim20

  Weer een talentenjacht… Wanneer houdt het eens op..?
  Is er al meer bekend op welke omroep het wordt uitgezonden?
  PO, RTL of SBS?
  Ik hoop op de PO, dan heb je er niet zoveel last van (denk aan die EEUWIGE promo’s van RTL en SBS, de vele ‘aftrappen’ die er aan voorafgaan. Voorbeeld: Als er een nieuw programma bij RTL komt: Wordt uitgebreid besproken in Boulevard. Komt er een nieuw programma op SBS? Wordt uitgebreid besproken bij Shownieuws, etc etc etc)

 11. Bravo

  Lijkt mij een heel cool programma!! Ben zelf verzot op alle programma’s van de US zender Bravo. Volgens mij moet RTL 5 of Net 5 die kant op gaan…

 12. Puk

  Het wordt uitgebreid en veelvuldig besproken, maar dat hoeft helemaal niet, want het is toch steeds meer van hetzelfde, en we weten het nu wel. Prima als je het uit wil zenden want ik kijk toch niet, maar val mij er niet steeds mee lastig.

 13. Bravo

  @Puk

  Voor iemand die er niet mee lastig gevallen wil worden, is het wel opvallend dat je zo heftig reageert. Ooit van ‘leven en laten leven’ gehoord?

 14. !#Michael#!

  Stom idee,ruk format giga flop …

 15. Puk

  @ Bravo: ik ben niet heftiger en agressiever dan de vele promo’s en aftrappen die er aan nieuwe(?) programma’s voorafgaan. Leven en laten leven’ heb ik hoog in het vaandel staan, vandaar dat ik hier een weerwoord geef tegen alle overtollige rotzooi die ons via de tv door de strot geduwd wordt omwille van hun eigen geldzucht. Dat We Maar Moeten Kijken!
  Dat mogen ze van mij, alleen zeg ik het er nog maar eens nadrukkelijk bij:
  ik kijk toch niet dus val mij er niet mee lastig.

 16. Bravo

  @Puk,

  Maak je niet dik, er zit ook een uitknop op de buis. In plaats van al je enegie te steken in azijnpissen over programma’s die toch niet voor jou gemaakt worden, zou ik als ik jou was eens een fijn boek pakken……

 17. Bas Tegengas

  @ Bravo: jij kan wel heeel erg slecht tegen kritiek he? Alleen maar jubelende mensen over eentonige afgestompte programma’s hou je van. En als iemand het niet om te jubelen vindt moet ie zn mond maar houden anders maakt ie zich dik met azijnpissen. Eentonig afgestompt figuur ben jij zeg.

 18. mw.h.w.peters

  vind het fantastisch dat dhr.des bouvrie ook beginnende talenten een kans en bekendheid wil geven.want iedereen wil zn boterhammetje verdienen toch?amerikanen engelsen turken enz zijn trots als landgenoten iets presteren waarom wij dan niet?.gelderland banken daar doe je lang mee en zijn in trendy kleuren te koop echt gaaf! ik hoef die goedkope shit niet meer al 2 keer doorheengezaktdus. hij verkoopt kwaliteit! en ik ben blij mt ideen gamma leer veel van al die ideen en heb geen man die mij even helpt alle tips zijn daar te vinden ik vind die man top! net als die tuinprogramma s. mogen zo bij mij beginnen! waarom zo negatief er zijn ook zat andere zenders toch?gr.mw.h.w.peters.

 19. Fleur

  Ik vind het een super idee!
  Wel jammer dat het dit jaar al gaat gebeuren.
  Ik zit in het 1ste jaar van de Jan des Bouvrie Academie, als ik wat meer ervaring had gehad had ik ook zeker mee willen doen!
  En mensen, je kijkt of je kijkt niet daar hoef je toch niet elle lange discussies over te voeren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.