Jan des Bouvrie werkt aan Idols voor interieurarchitecten

Jan des Bouvrie werkt aan een nieuw programma, waarbij tien architecten de strijd aangaan in een talentenjacht. Dat zei Des Bouvrie dinsdag tegen RTL Boulevard. De proefopnames zijn in volle gang. “Het gaat om interieurarchitecten. Jonge architecten die in competitie gaan. Uiteindelijk is er één winnaar. Die krijgt een geweldige prijs. Er wordt echt niet geklust. Er wordt gewoon één interieur en een tekening gemaakt. Je laat zien hoe je op een eenvoudige manier iets moois kan maken.

Jan des Bouvrie is nog druk bezig met de pilot. Hij weet nog niet bij welke omroep het programma te zien zal zijn. “Het kan commercieel zijn, het kan ook gewoon bij de publieke omroep komen. Dat is ook nog de uitdaging.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen