Gordon: ‘Singing Bee scoorde slecht door All You Need’

De slechte start van Singing Bee vrijdag is volgens presentator Gordon te wijten aan de teleurstellende lead-in van All You Need Is Love. De liefdesshow van Robert ten Brink trok een ruime 800.000 kijkers; Singing Bee werd door 545.000 mensen bekeken. “Wat voor mij vooral zo teleurstellend was, was dat All You Need Is Love – waarbij de zender op anderhalf miljoen kijkers had gerekend – dat daar maar 800.000 mensen op heb- ben afgestemd. Dan word je dus mee- getrokken in de spiraal.

Gordon zegt dat hij niet chagrijnig werd toen hij zaterdagochtend de kijkcijfers van Singing Bee zag. “Nee, helemaal niet“, vertelde hij in Life & Cooking (foto). Hij verloor flink van collega Gerard Joling. “Het is niet echt een wedstrijd tussen Gerard en mij. Battle of the bitches heb ik zelf geroepen. Gerard en ik zijn hartstikke goed met elkaar. We bellen elkaar, we feliciteren elkaar. Er is helemaal niets aan de hand.”

De score van All You Need Is Love is volgens Gordon ‘zeer teleurstellend’. “Je wordt dus meegetrokken in de spiraal. Dat is echt zo. Als je een slechte lead-in heb, kun je niet verwachten… 800.000 kijkers is gewoon niet goed voor zo’n programma.Irene Moors is het daarmee oneens: “Nee, dat vind ik flauw. Het is geen slechte lead-in…

Gordon is teleurgesteld in de nieuwe opzet van All you Need. “Ik ben dol op All You Need Is Love. Alleen ik vond het veel leuker in de studio. Dus dat je die videobood- schappen weer aan de deur kreeg. Dit is toch een heel andere opzet.”

Inmiddels is zanger Gordon veelvuldig op televisie te zien. Carlo Boszhard memoreert: “Toen ik mijn contract tekende bij RTL 4, zat Gordon bij RTL Boulevard. Hij zei: ‘Ik vind het een beetje erg veel Carlo Boszhard de laatste tijden’. Hij is net klaar met Idols 4, hij doet nu Gillend Naar Huis, RTL Boulevard zit hij ook bijna elke keer en hij heeft ook een nieuw programma Singing Bee. Ik hoop dat je net zo’n goed contract getekend hebt als Carlo Boszhard, anders wil ik je condoleren.”

Gordon: “Het is heel veel. Ik denk dat ik het nu ook moet verdienen. Ik denk niet dat je zo populair blijft. Maar ik vind het zo leuk. Radio is mijn uitlaatklep. Dat is zo fantastisch leuk. De cijfers zijn ook echt fantastisch. Ik vind alles gewoon leuk. Ik kan wel thuis gaan zitten, maar wat moet ik thuis doen?

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen