Catherine Keyl loopt weg bij jubileum Robert Jensen

Catherine Keyl is donderdagmiddag weggelopen bij de opnames van de 500ste aflevering van Jensen, die deze avond te zien is bij RTL 5. Talkshowhost Robert Jensen zou door Catherine Keyl geïnterviewd worden, maar de 61-jarige presentatrice kwam veel te laat aan de beurt. Dat vertelde Catherine donderdag als gast in RTL Boulevard. Met de show- rubriek van RTL 4 had ze om half zes afgesproken. “Maar bij Jensen was ik om 17.45 uur nog niet aan de beurt. Toen ben ik weggegaan.

Catherine Keyl: “Ik zou Jensen interviewen. Maar ik ben weggelopen uit de studio. Ik had met jullie afgesproken dat ik om half zes bij Boulevard zou zijn, omdat we allerlei dingen moesten voorbespreken. Bij Jensen zeiden ze: ‘Geen probleem. We hebben van 16.00 tot 17.00 uur opnamen’. Om 17.45 uur was ik nog niet aan de beurt. Toen heb ik gezegd: ‘Jongens, sorry. Ik moet echt gaan, want ik moet naar Boulevard’.”

Robert Jensen viert deze avond om 22.30 uur zijn 500ste aflevering op RTL 5. “De 500ste aflevering belooft er ook eentje te worden om nooit meer te vergeten. Spraakmakend, hilarisch, humoristisch, betrokken, maar bovenal opmerkelijk en divers; dat zijn de kenmerken van ‘JENSEN!’ “, jubelt een zegsvrouw.

Eerder verscheen al: Robert Jensen viert 500ste uitzending op 18 april

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen