Paul de Leeuw vervult buitenlandse wensen in BVN-special

Wensen van over de hele wereld met vele artiesten en verrassingen: het VARA-programma Mooi! Weer de Leeuw met Paul de Leeuw staat vanavond in het teken van BVN, de publieke tv-zender voor Hollanders in het buitenland. “Mooi! Weer de Leeuw is één van de populair- ste programma’s op BVN. Daarom heeft de redactie kijkers uit het buitenland uitgenodigd om hun wensen te laten vervullen en hun familie in Nederland de meest uiteenlopende verrassingen te laten bezorgen.

BVN, dat dit jaar 10 jaar bestaat en wereldwijd uitzendt, is een samenwerking van de Publieke Omroep, de VRT en de Wereldomroep. Nederlandstaligen in het buitenland kunnen via BVN wereldwijd 24 uur per dag televisieprogramma’s van de Nederlandse en Vlaamse publieke omroepen ontvangen, waaronder nieuws, actualiteiten, kinderprogramma’s, sport en documentaires. Dagelijks kijken zo’n half miljoen Nederlanders en Vlamingen over de hele wereld naar BVN.

Mooi! Weer De Leeuw met Paul de Leeuw is om 20.25 uur te zien op Nederland 1. Op zondag 23 maart is – om 21.45 uur op Nederland 1 – Mooi! Weer De Leeuw: The Day After te zien (herhaling op maandag 24 maart om 21.30 uur op Nederland 3).

Paul de Leeuw is vanavond om 21.45 uur Nederlandse tijd te zien bij BVN. ‘The Day After’ zendt BVN uit op 23 maart rond 23.00 uur Nederlandse tijd.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen