NOS gaat acht zaterdagen vooruitblikken op EK Voetbal

Onder de titel NOS: EK Voetbal zendt NOS Sport vanaf aanstaande zaterdag, 29 maart, acht wekelijkse vooruitblikken uit over het komende EK Voetbal. Dat meldt de NOS vandaag. Het Europese kampioenschap begint op 7 juni en vindt dit jaar plaats in Zwitserland en Oostenrijk. “In NOS: EK Voetbal is onder meer aandacht voor de speelsteden in Zwitserland en Oostenrijk. Er wordt met name ingezoomd op de voetbalstadions waar de in totaal 31 wedstrijden van het EK worden gespeeld.

Nederland is één van de 16 landen die zich heeft geplaatst voor het EK, waarvan de finale op 29 juni wordt gespeeld. De UEFA maakte als organisator van het EK Voetbal acht voorbeschouwingen op dit grote sportevenement. Alle afleveringen zijn op acht opeenvolgende zaterdagen te zien tussen 17.20 en 17.50 uur op Nederland 1.

In de vooruitblikken is ook aandacht voor de deelnemende 16 nationale voetbalteams die zich hebben geplaatst. Spelers en trainers komen aan het woord over hun voorbereidingen en verwachtingen. Ook wordt in het programma teruggekeken op eerdere EK Voetbal-toernooien aan de hand van archiefmateriaal.

De NOS zendt het EK Voetbal komende zomer live uit. Het Nederlands elftal trapt af op 9 juni in een wedstrijd tegen het nationaal elftal van Italië.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen