Nikki wint vierde Idols: ‘Hello World’ eerste single

Nikki Kerkhof is vanavond de winnaar geworden van Idols 4. De single ‘Hello World’ van Nikki zal vanaf aanstaande maandag verkrijgbaar zijn in de winkels. De eveneens veelgeprezen Nathalie Makoma is dit jaar de runner-up van de populaire talentenjacht. Zowel Nikki als Nathalie lieten tijdens de finale hun eigen versie van de single ‘Hello World’ horen. Nikki was tot tranen geroerd toen Martijn Krabbé bekend maakte dat zij de winnares van Idols is. “Ik wil iedereen ontzettend bedanken.

Nikki mocht tijdens de finale als eerste de single ‘Hello World’ laten horen. John Ewbank, die het nummer schreef, was razend enthousiast. “Het liedje vergt veel van een zanger of zangeres, omdat het laag én heel hoog is. En om er dan met zoveel overgave te staan… Ook omdat je dit nummer voor het eerst aan het publiek presenteert, met al die zenuwen die daar bij komen kijken… Petje af, echt geweldig.

Ook over Nathalie’s vertolking van Hello World was de jury tevreden. Eric van Tijn, die de plaat medeproduceerde, zei: “Ik vind het fantastisch. Je doet het voor het eerst, en je hebt het briljant gedaan. Er kwam zoveel energie vanaf!

Nikki vertelt zondag over de finale van Idols in het programma Life & Cooking.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen