Nikki wint vierde Idols: ‘Hello World’ eerste single

Geplaatst op Sat 01 Mar 2008 om 23:11

Nikki Kerkhof is vanavond de winnaar geworden van Idols 4. De single ‘Hello World’ van Nikki zal vanaf aanstaande maandag verkrijgbaar zijn in de winkels. De eveneens veelgeprezen Nathalie Makoma is dit jaar de runner-up van de populaire talentenjacht. Zowel Nikki als Nathalie lieten tijdens de finale hun eigen versie van de single ‘Hello World’ horen. Nikki was tot tranen geroerd toen Martijn Krabbé bekend maakte dat zij de winnares van Idols is. “Ik wil iedereen ontzettend bedanken.

Nikki mocht tijdens de finale als eerste de single ‘Hello World’ laten horen. John Ewbank, die het nummer schreef, was razend enthousiast. “Het liedje vergt veel van een zanger of zangeres, omdat het laag én heel hoog is. En om er dan met zoveel overgave te staan… Ook omdat je dit nummer voor het eerst aan het publiek presenteert, met al die zenuwen die daar bij komen kijken… Petje af, echt geweldig.

Ook over Nathalie’s vertolking van Hello World was de jury tevreden. Eric van Tijn, die de plaat medeproduceerde, zei: “Ik vind het fantastisch. Je doet het voor het eerst, en je hebt het briljant gedaan. Er kwam zoveel energie vanaf!

Nikki vertelt zondag over de finale van Idols in het programma Life & Cooking.
86 Reacties op “Nikki wint vierde Idols: ‘Hello World’ eerste single”


 1. Corné

  Jammer…. Maarja Nikki wint. Gefeliciteerd!!!!!

 2. Elm

  Allebei topppers, ze komen er allebei wel :)

 3. Jeffrey

  jammer! Ik vond Nathalie de beste

 4. Anonymous

  Allebei heel goed, maar was toch iets meer voor nathalie!

 5. avi

  ONTERECHT !!!

 6. Corné

  Jammerr…. Ik was eigenlijk voor Nathalie. Maarja, GEFELICITEERD Nikki!!!

 7. Anonymous

  TERECHT!!!!

 8. Bas v.d Kimme

  Mooie show een lekkere bende met vuurwerk op het einde
  en een terechte winnares.Nikki Proficitat.

 9. Martijnjdd

  Helemaal top!

 10. Felicitatie

  Terecht gewonnen door NIKKI!!!!

  Mooie show van RTL, NIKKI komt er wel!!!

  Gefeliciteerd

 11. Erik

  Super en terecht (al is Nathalie ook een terechte finalist en hoop ik dat zij het (ook) ver gaat schoppen).

 12. Anonymous

  nathalie rules

 13. Brian

  Jammer, maar gegund. Geeft Nathalie wel meer tijd voor haar album, pluspuntje. De single vind ik trouwens bij Nathalie d’r stem passen, vooral door al die hoge stukken aan het eind.

 14. Mikey

  2 toptalenten eerlijk waar! Vind het nummer wel wat zwaar voor op de radio…

  Gefeliciteerd Nikki en denk dat Nathalie ook snel een nummer uitbrengt zodra ze mag van Idols.

 15. Flippo

  Top entertainment bij RTL vanavond!

 16. RTL GJ

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Nikki was de beste, Nathalie zeker ook goed maar Nikki kan meer verschillende dingen en het liedje deed ze beter nummer 1 hitje! :D

  NIKKINIKKINIKKI!
  hahaha

  gok zeker op 4 miljoen kijkers :D

 17. Anonymous

  Echt een mooie afsluiting van een topreeks Idols. Alleen vond ik de twee optredens met van Nathalie met haar familie en Nikkie met ‘t koor echt geen goede keus. Ze hadden beter iets anders kunnen zingen….

 18. Just Me

  Mijn puntenverdeling:

  Opening:
  Nathalie 1 – Nikki 1

  Met Trijntje:
  Nathalie 1 – Nikki 2

  Leukste liedje Idols reeks:
  Nathalie 2 – Nikki 3

  Eigen keuze:
  Nathalie 2 – Nikki 3

  Hello World:
  Nathalie 2 – Nikki 4

  NIKKI! haha Gefeliciteerd als je dit leest…..
  Vond trouwens wel dat 62% veel was voor een Idols finale als deze…. TOPPIE

  Nathalie jij komt er ook wel meid! en charlene ook wel al denk ik meer in de trant van jazz/gospel etc…. niet echt pop….ach waarom niet? en Pauline gaat rocken met haar bandje! :D

 19. Bonker

  Na deze ellendige serie Idols in ieder geval een terechte winnares. En met 62% ook overtuigend. Zoals ik al eerder aangaf, is Nikki wèl een potentieel idooltje, en Nattelie nie. Een poster van een dikke bonk met een ontploft kapsel en hele spreekwoorden op d’r armen, nou nee. Mijn voorstel aan de makers van Idols is trouwens wel om een eventuele volgende serie alleen door Martijn te laten presenteren. Ten eerste weet hij waarover het gaat als hij het moet hebben over muziek. Daar kan je Wendy niet op betrappen. De simpelste feitjes over oude hits, leveren bij haar blunder na blunder op. Ook het paniekerige gegil van van Dijk maakt er geen ontspannen tv-avondje van. Maar de grootste ergernis is wel het oeverloze tijdrekken tijdens de uitslag. Wat een debielen televisie is dat dan. Ik vind het zóóó vervelend om constant dezelfde feitjes en opsommingen te moeten aanhoren. Dat weet ik heus nog wel, zelfs na het zoveelste geestdodende reclameblok. Daar kijk ik trouwens toch niet naar. Want dan loop ik het risico om een keertje of vier Marjon Keller te horen met haar nare, nare, nare stem. Het geluk van afgelopen avond is, dat die andere nare stem (Nattelie) met de finish in zicht niet heeft gewonnen. Lekker het C-circuit in, en over een jaartje is iedereen je vergeten.

 20. Erwin

  Wat een show mensen, echt geweldig. Het spetterde weer van de buis af, zoals het dat elke week deed. De twee finalisten Nathalie en Nikki waren weer briljant. Dat Nikki zou winnen was eigenlijk van te voren al zo goed als zeker, maar gisterenavond wist ik het nog niet. Nathalie was ook weer erg goed.
  De nieuwe single is een geweldig nummer, voor het eerst eens sinds al die jaren Idols. Ik vind het nummer bij beide deelnemers passen, Nathalie gaf voor mijn smaak toch net dat ietsje meer sjeu aan het nummer, maar Nikki deed het op haar eigen manier ook geweldig, en zij mag het nummer nu gaan uitbrengen. Het is wel zo’n nummer wat gelijk goed is, vind ik. Meestal moeten nieuwe nummers bij mij nog ‘indalen’, en achteraf kan ik dan zeggen of het goed is of helemaal niets. Maar dit is gelijk wel een lekker nummer wat op elk populair radiostation past. Het is een lekker ‘feel good’ nummer, dus past prima bij Q Music, maar ook bij 538. Bij 3 FM weet ik niet of dit zou passen. Ik moet het ook nog beoordelen hoe het op de radio klinkt in de normale uitvoering en met de soundprocessing van de stations. In zo’n live versie met live band klinkt het natuurlijk altijd lekker orkestraal. Maar Nederlands beste producers Fluitsma, van Tijn en John Ewbank hebben in iedergeval hun best gedaan, dat moge duidelijk zijn. En het resultaat mag er zijn en doet niet onder voor wel ander werk van welke grote zangeres, dan ook.
  Overigens zullen we van de twee andere finalisten Charlene en Nathalie zeker ook nog wel wat gaan vernemen. Dat zou ook te zonde zijn om niets te doen met het talent van die twee meiden, zeker dat van Nathalie natuurlijk want die kan een feestje geven op het podium, dat hebben we in al die weken Idols kunnen zien.
  En dan zit deze serie Idols er weer op, maar wellicht dat volgend seizoen er weer een Idols is. Of ze laten Idols een jaartje in de ijskast en RTL komt weer met X Factor, net als het vorig seizoen. Mij maakt het niet zoveel uit, maar een nieuwe serie Idols volgend seizoen zou natuurlijk erg leuk zijn. Dat blijft toch het enige echte origineel.

 21. timo

  @bonker…..neem een biertje van me….wat maak je je toch druk….geniet van t leven. grt Timo

 22. ik

  Echt een meer dan terechte winnares. Nikki is een leuke persoonlijkheid, niet zo nep als Nathalie, met een dijk van een stem. Hello World vind ik de eerste leuke single van een idols winnaar. Deze 4e serie mag dan wel de minst bekeken serie zijn, het is naar mijn mening wel de op 1 na leukste (seizoen 1 blijft natuurlijk het leukste), degene met de leukste jury en absoluut de serie met het meeste kwaliteit en de beste optredens. Hopenlijk laat RTL idols dit keer 2 seizoenen staan en hebben we over een paar jaar een Idols 2011

 23. NIKKI is da best!

  Woehoe! yeah! nikki heeft gewonnen! (wisten jullie natuurlijk allang, net als mij).
  Vond persoonlijk Nikki leuker, opener, vrolijk, in voor een geintje…. en Nathalie gaf enorme optredens echt ongelovelijk! maar nikki ook! en van nikki kan je wel 10 cd’s horen maar denk dat Nathalie minder is/kan qua afwisseling zeg maar….

  Ach echt talent komt vanzelf boven drijven, is het niet via Idols is het een andere manier…. Check Marco Borsato ook via tv, en toch echt Nederlands grooste (binnelandse) zanger…al zeg ik het zelf…. maar roel van velzen is weer niet ontdekt via tv net als vele andere…..

 24. aa

  jaaaaaaaa nikki gelukkig heeft die pindareep verloren

 25. KERST FAN

  gelukkig heeft die pindareep verloren

 26. peter

  gefeliciteerd nikki
  ik had ook een hekel aan die zwarte

 27. RTL GJ

  Waarom ga je onder 3 verschillende namen reageren????
  eerst aa dan KERST FAN en dan peter? vaag hoor….

  En ik heb het niet op buitenlanders die zich niet gedragen maar op mensen zoals Nathalie, die wel iets met hun leven willen doen en niet zielig spelen vanwegen hun afkomst of onaardig doen tegen andere kan ik het niet hebben dat mensen haar beledigen door haar ‘zwarte’ ‘pindreep’ of iets in die trant noemen, ze heeft nix mis gedaan dus doe normaal…. zo stoer ben je niet je bent triest als je zo doet en dat weet iedereen bahalve van die kutkoters van 10 tot 16 jaar die dar onderling stoer vinden….

 28. !#Michael#!

  Onterecht Nathalie Makima Makoma was vanaf ‘Idols IV Live: Becoming a Finalist’ tot aan de ‘Idols IV Live: Finals’ the top of the Idols Leageau, ook in de finale waren alle optredens velenmalen beter van Nathalie, Nikki deed Hello World minder leuk, het koor was een blamage en voor River deep Mountain high had ze beter Climb Every Mountain kunnen doen, dat nummer was toch meer Nikki.

  Nee, gezien de optredens van vanavond en de prestaties in de hele reeks, had als het gerechtigheid was geweest Natalie Makima Makoma gewonnen.

  Hoewel ik moet zeggen dat de 2e keer dat Hello World door Nikki gezongen werd het al wel beter was

 29. Anonymous

  Heerlijk de Idols finale aan me voorbij laten gaan en genoten van Uri Geller. Wat een topspanning met Patty en de kettingzaag. Krijg er nog rillingen van.

 30. Anonymous

  @Post 24-26 Erg zielige reactie, het is je niet gegund hoor maar als jij een keer in het ziekenhuis ligt en je leven hangt af van die ene zwarte dokter dan mag ik toch aannemen dat jij iemand bent met principes en je dán éven rascistisch reageert als hier nu anders zou je wel ERG hypocriet zijn maar ach de meeste rascisten kunnen dan ineens heel flexibel met hun principes omgaan en als jij net zo bent laat dan dergelijke debiele reacties achterwege, aan één Geert Wilders heeft dit land méér dan genoeg…

  @RTL GJ (Post 16) vind je 4 miljoen kijkers zelf ook niet sterk overdreven? Ze hebben het hele seizoen de 2 miljoen nog niet eens gehaald, bij de wekelijkse shows haalde Idols tussen 1 en 1,2 miljoen kijkers gemiddeld, waarom zouden dat bij de finale ineens 4 miljoen zijn, bijna 3 miljoen daarvan heeft het ruim 4 maand niet geboeid wie er aan het programma meededen en die gaan dan de laatste show ineens massaal kijken? het zal vast meer zijn dan een doorsnee show maar 4 miljoen… welnee…

  Ik heb Idols niet gevolgd omdat het hele programma mij niet boeit en het hele genre ‘talentenjacht’ dusdanig is uitgemolken dat het al lang niet meer interessant is en zo zijn er veel meer in dit land…. we zullen het morgen weten

 31. Robbieboy

  Wat zijn we weer een stel racisten bij elkaar zeg. Is dit nu ECHT nodig? @ Peter, KERST FAN (What’s in a name) en aa, jullie gedragen je als een stelletje kleuters

 32. RTL GJ

  @ Anoniem (laatste :P) – Vorige keer was het in de halve finale 1,7 miljoen en de finale 3,5 miljoen…. dus denk zeker met dit niveau en vele goede optredens dat het gehaald kan worden… en de lijnen lagen plat… ook niet meer gebeurt sinds eerste reeks…. we zullen zien… hoop het gewoon hahaha

 33. mediafreak No 1

  Vreselijke uitzending….. weer!

 34. PokerQueen

  Nu al zin in Life & Cooking. Vanaf 16.45 uur op RTL 4. Leuk!!! Benieuwd wat N ikki te zeggen heeft….

 35. Bonker

  “en de lijnen lagen plat… ” is wel erg overdreven. Er was een probleem bij KPN (één van de vele aanbieders), waardoor je niet kon essumessuh. Bellen kon nog wel voor KPN-kindertjes.

 36. Roog

  Even iets heel anders. Sinds wanneer staat deze pagina vol met “Ads from Google”?????

 37. Lars

  Nathalie was ongekend de BOM! De beste, maar beter dat ze tweede is en kan ze van alle t verwachten aanbiedingen de leukste uitkiezen: eentje minder voorgeprogrammeerd, met soul, blues, energie, r&B, dans en lachen! Nathalie, sold out: i’ll be there!

 38. Lars

  Wat een achterlijke en stompzinnige reactes trouwens, om iemand pindareep en zwarte te noemen, terwijl je d’r naam kent.

 39. Bonker

  Helemaal waar Lars. Ze heet gewoon Nattelie !

 40. stefan050

  2.6 miljoen kijkers voor e uitslag heel goed en heel mooi

 41. Bart

  2.6 miljoen, lekker ouderwets goed. :)

 42. Anonymous

  @ Post 32 RTL GJ
  Zoals ik al zei, géén 4 miljoen dus en Idols heeft deze 2 miljoen zelfs voor een groot deel te danken aan Paul de Leeuw van vorige week toen een aantal kijkers daar wegliepen door het Clown Tippie gebeuren en eens bij Idols gingen kijken en ja dan zie je de halve finale en denk je ‘Ach, kijken we volgende week ook even de finale, nemen we Paul wel op’, en daar komt deze 2 miljoen vandaan, slechts de helft van jouw 4 miljoen… dus zo beschouwd heeft het programma dus zwaar onder jouw verwachtingen gescoord en was dus eigenlijk een flop, het is wel een mooi cijfer maar als je uitgaat van 4 miljoen en 2 miljoen krijgt dan is dat hoe dan ook een tegenvaller

 43. Anonymous

  Wel grappig hoe mensen toch alleen het cijfer voor de uitslag noemen, waarschijnlijk omdat de finale zelf, toch het programma waar het om draait, net onder de 2 miljoen uitkwam….. 2,6 miljoen klinkt natuurlijk wel beter…

 44. Bart

  PdL zijn trucje begint kracht te verliezen, dat is er aan de hand.

 45. Robie

  @anoniem

  Gaaap! Paul de Leeuw heeft gewoon een eigen publiek, dat dan ook niet naar Idols kijkt. De mensen die vorige week hebben afgehaakt zijn dus ook niet naar Idols gaan kijken., maar vonden er gewoon niets aan.

  Groot aantal kijkers van Paul zijn 45+ en dus niet de doelgroep van Idols.
  Nu zijn ze weer terug en proberen te het nog een x bij Paul.

  Idols is en blijft een finale en scoort gewoon voor een 4e seizoen nog steeds heel goed.

  En bij een voetbalwedstrijd gaat het toch ook om het aantal doelpunten wat er uiteindelijk gescoord is en wie er gewonnen heeft en niet om de wedstrijd zelf.

  Idols heeft zich prima staande gehouden het afgelopen seizoen tussen al het andere tv-geweld in.

 46. Anonymous

  :)

 47. lucas

  Je hebt terecht gewonnen Nikki je bent gewoon de beste.En ik hoop dat hello world één hele grote hit zal worden.

 48. lucas

  :)

 49. dd

  wat heeft zij toch een mannen kop ik kan echt niet naar die lelijke lesbi kijken

 50. Bambi

  Echt terecht! Ik was voor Nikki.
  Zij is veel meer gegroeit in Idols dan Nathalie, en Nathalie komt er ook wel hoor ;)
  Het nummer is echt superleuk! :D

 51. Corné

  @ Bonker: post 19

  Wat moeten ze dan doen als ze wachten op de uitslag?

 52. Nikkie

  Hejj

  Ik BEN voor nikkie ALLEEN voor nikkie
  Die dikke Tomaat Natalie die kan niet zingen met de bolle hooft whaahahah wat is zij slecht NIKKIE NIKKIE je bent de beste voor altijd

  xx Nikkie

 53. its me!

  Nikki you`re the best:D
  Terrecht dat ze heeft gewonnen!
  En laten we hopen dat ze nog ver mag komen dat is haar gegund!

  big kisses from me!

 54. Erik

  gelukkig heeft idols het nog aardig gered met paul de leeuw en uri geller. opsich was het ook niet zo gek dus dat idols niet verder dan 1,4 miljoen kijkers kwam met de audities en live shows. paar jaar terug had sbs op zaterdag avond ook niet van zulke shows & paul de leeuw zit nu rect tegenover idols. en ja wat men dan vergeet je kunt nu de hele idols uitzending zien op rtl gemist. dat waren voorheen alleen maar korte filmpjes van de optredens.

 55. Daan

  @ post 52. Als je dan zo’n grote fan bent, dan moet je vast wel weten dat het NIKKI is ipv nikkie.

  Ze heeft wel terecht gewonnen!

 56. Bonker

  @Corné,

  Tja, “het wachten op de uitslag”. Het klinkt zo lekker jaren tachtig, zeventig, zestig voor mijn part. Tegenwoordig komt die uitslag door middel van een muisklik uit den computer rollen. Vervolgens pak je een paar kaartjes met teksten voor de presentatie, en laat je die door een sukkeltje het podium opbrengen (heeft ie ook z’n “two minutes of fame”.). Bij elkaar een proces van een paar minuten. Als je dus om half elf de uitslag op televisie wilt brengen, begin je net even eerder, en klaar is Kees. Maar nee, niet bij de huidige geldmachines euhh televisieprogramma’s. “Je kunt nog essumessuh hoor”, “de lijnen staan nog steeds wagenwijd open”, “hier zijn nog een keer alle optredens”. En daar gáán we weer voor de zeventiende keer met flitsen van alle liedjes. De kijkers worden hiermee als mongooltjes behandeld, die zich niets kunnen herinneren van een korte tijd ervoor. Iets dat opgaat voor véél meer programma’s van de commerciële omroep in ons land. Een programma van een half uur oprekken tot een uur door middel van herhaling-ling-ling.

 57. Deborah

  YEAAHYEAAHH

  NIKKI VOND JOU EGT DE BESTE VANAF BEGIN AF AAN

  TOPPERTJEEE

  XXXXXXXXXXXXX

 58. anoniem

  N VAN NIKKIE DE BEST

  I VAN INTERESANT

  K VAN KAN NIET BETER
  K VAN KLINKT GOED

  I VAN IN JE HEBBEN

  E VAN ECHT PERFECT

 59. Craig

  Wat voor achterlijke mensen hebben gestemd? Dit is net Idols 1!

  Jim was beter dan Jamai en nog won Jamai.

  Nathalie had moeten winnen!

 60. Jerry Balhuis

  Nathalie is de bom zeker weten. hier heb ik een pagina van Nathalie Makoma, echt grappig je kunt berichtjes achterlaten voor haar!! >> http://www.wereldvanproducten.com/artiesten/idols-2007-2008/nathalie-makoma/

 61. ©hiel

  Q: Wat voor achterlijke mensen hebben gestemd?

  Iedereen die daar z’n geld aan uitgeeft is achterlijk!

 62. hester

  nikki i love you you are the best

 63. Anne

  NIKKI! NIKKI! NIKKI! Ik ben zo blij. Ben al vanaf de theaterronde fan van Nikki. Ik MOET die single hebben!

 64. Prof. Hayek

  Nikki is zooooooo lelijk !!! Ze is echt niet om aan te zien.

 65. Jimi

  Jammer dat Nikki wint ik was voor Nathalie die was echt de beste!

 66. Jerney kaagman

  @Jimi

  Misschien af en toe eens wat meer leestekens gebruiken je tekst wordt er veel leesbaarder door ga eens met kitty praten die weet er alles van

  Nathalie was niet de beste anders had ze wel gewonnen toch?

 67. Ria van de Velde

  Nikki heeft zeer terecht gewonnen wat mij betreft, maar daarom hoeft Nathalie nog niet afgekraakt te worden, en anders om ook natuurlijk. Smaken verschillen altijd. Ik vond Nathalie zeker ook een verdiende finaliste ze waren zeer aan elkaar gewaagd, maar Nikki raakte mij meer met haar prachtige stem, vooral als ze ballades zingt vind ik haar helemaal super.
  Maar ik gun ze beide een prachtige carriere met veel mooie cd’s !!

  EN DAN NATUURLIJK OOK VAN MIJ: NIKKI GEFELICITEERD !!! JE BENT GEWELDIG !!

 68. jooo

  heeeey wat jammer dat nathali niet heeft gewonnen en ik hoop dat ze wel door blijft met zingen!!!! En dat ze toch een single krijgt:):)

 69. An

  Charlene had moeten winnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  CHARLENE was the best!!!
  Het grootste muzikaal talent in idols 2008…

 70. donna

  Jammer! Het nuchtere Nederland is nog niet klaar voor een diva.

 71. Spelling

  Een diva is een dame!!!! @ Donna de Diva

 72. Jerney kaagman

  @ Spelling: helemaal mee eens.
  Een vrouw die een microfoon achter in haar keel duwt op nationale televisie, is nauwelijks een Diva te noemen.

 73. Spelling

  @strakke Jerney, je moet beter lezen!

 74. Jerney kaagman

  @Spelling
  Wees blij dat iemand je ten minste gelijk geeft.

 75. Anonymous

  Nikki je Bent De beste

 76. Annemiek

  Nikki onterecht gewonnen! Nathalie heeft zoveel meer in haar mars. En tattoo’s of niet, daar loopt half Nederland mee. Nathalie is bijzonder en Nederland is een land van boeruhhhhhhhh, vandaar Nikkele Nelis die (onterecht) en zelf ingenomen heeft “gewonnen”.

 77. ammy

  hoi nikki je was egt geweldig ik was helemaal voor jou laat ze maar lulle maar jij bent de BESTE!!!

  xxxxxx mij

 78. tamara

  nikki was de best!
  ik heb je singel al gekocht en ik zet hem bijna elke dag op ik kan het lietje al uit mijn kop.

  je bent een topper! xxxx

 79. kitty

  Nikki Nikki Wie??????
  Is dat die onterechte winaar van Idols?
  Daar hoor je niet meer van hoor.
  13 in een dozijn,daar zijn er genoeg van.
  Nee,dan Nathalie,dat is pas een STER!!!
  Staat al lekker op de Cover van de Panorama.
  Daar kan Niksi nog wat van leren.
  Zingen bijvoorbeeld,en dansen.
  Houten Klaas,omdat Nathalie goed kan dansen
  ging zij de laatste optredend bij Idols ineens ook dansen.
  Lachen Lachen Lachen!!!

 80. appelsientje

  wow……die finale was n echte knaller..er is geen betere finale geweest tot nu toe….alhoewel hint een van de beste blijft….ik wist dat charlene er uit zou gaan maar met dat nummer van rihanna kwam ze echt even van links. ik kon echt niet kiezen tussen nathalie en nikki …..dat gospol lied ofzo heeft volgens mij alle gelovigen even wakker geschud..alhoewel nathalie ook heel erg gelovig was toch?? nou nikki heeft misschien gewonnen..zoals de jury al zei; idols heeft dit jaar 3 winnaaressen….gefelisiteerd!!!!!!! jullie zijn echt goed…en laat nog van je hoeren nikki want van de 2e winnaar hoor je meer dan van de winnaar zelf..kijk maar naar rafaella en boris….ik zie moud,floortje en jim veel meer !~!!!
  HUP…..(ik heb hello world als ringtone :P)

 81. appelsientje

  weetje ..ik vraag me af of nikki dit leest???? of nathalie of iemand…….en als ik hun was had ik het niet willen lezen…er zitten echt bitches tussen hier,om jullie maar even aftkraken,,,,,ze waren allerdrie suppr goed….luister is wat meer naar gordon jongens!!!!!!!!!!! 3 winnaars…duh..ennuh ff over jerney…ik heb gehoord dat ze een spierziekte heeft en dat ze dardoor niet zo goed kan lachen…das hartstikke zielig joh…..diva dames !!! rot gewoon op

 82. appelsientje

  weetje ..ik vraag me af of nikki dit leest???? of nathalie of iemand…….en als ik hun was had ik het niet willen lezen…er zitten echt bitches tussen hier,om jullie maar even aftkraken,,,,,ze waren allerdrie suppr goed….luister is wat meer naar gordon jongens!!!!!!!!!!! 3 winnaars…duh..ennuh ff over jerney…ik heb gehoord dat ze een spierziekte heeft en dat ze dardoor niet zo goed kan lachen…das hartstikke zielig joh…..diva dames !!! ga gewoon weg

 83. julia

  ik vind het heel goed wat nikkie gedaan heeft!!!!!! en ik vond het goed dat nikkie heeft gewone maar natalie was ook heel goed!!!

 84. nina

  Hee nikki’
  Ik kan je clip maar niet vinden
  echet een super singel

  veel liefst en xxxxx van nina

 85. janine

  jjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeessssssssssssss
  nathalie was super lelijk en super slegt

 86. danny

  die nathalie is kk lekker wat zou ik die graag eens willen palen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.