Vierde seizoen Desperate Housewives: ‘Heftiger dan ooit’

De vierde serie Desperate Housewives belooft volgens NET 5 heftiger, spannen- der en schokkender dan ooit te worden. Door de Amerikaanse schrijversstaking liggen er slechts tien nieuwe episodes op de plank, maar deze worden vanaf vanavond wel in één rits uitgezonden op de zender. “Geheime zwangerschappen, affaires en zelfs moord vormen de ingre- diënten voor het vierde seizoen“, juicht een zegsvrouw. Ook maken nieuwe personages hun entree: “Wisteria Lane krijgt nieuwe bewoners...”

In het nieuwe seizoen van Desperate Housewives blijven problemen zich opstapelen. Suzan en Mike zijn aan het eind van seizoen drie getrouwd, maar Susan twijfelt er nu aan of Mike wel gelukkig is met haar. Dan blijkt dat Susan zwanger is van Mike. “Edie doet er alles aan om Carlos bij zich te houden. Ze zet zelfs een zelfmoordpoging in scène om hem niet kwijt te raken. Carlos is echter een affaire begonnen met Gabrielle en als Edie hier achterkomt, stuurt ze een privédetective op de twee af.”

Er ontstaat nog meer commotie als Lynette haar vriendinnen vertelt dat ze kanker heeft. Haar buurvrouwen zijn geschokt dat ze het zo lang voor zich heeft gehouden, maar besluiten haar te steunen in haar strijd. “Bree loopt ondertussen nog altijd met een valse zwangerschapsbuik rond. Echter niet zij, maar haar dochter Danielle is zwanger, maar om roddels te voorkomen doet Bree alsof zijzelf zwanger is. Maar dan krijgt ze tijdens een barbecue per ongeluk een vork in haar buik.”

Tot slot krijgt Wisteria Lane ‘nieuwe bewoners’. “De familie Mayfair woonde twaalf jaar geleden al in de straat, maar is destijds onder mysterieuze omstandigheden vertrokken. Dochter Dylan zegt zich niets meer te kunnen herinneren van haar vroegere beste vriendinnetje Julie. Julie denkt dat Dylan niet is wie ze beweert te zijn. Ook wordt al snel duidelijk dat de familie Mayfair hun vorige woonplaats Chicago halsoverkop heeft moeten verlaten. Welk duister geheim dragen zij met zich mee?”

Desperate Housewives is vanavond om 20.30 uur te zien op NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen