‘Enrique Iglesias te gast bij finale Idols’

Enrique Iglesias is mogelijk de ‘internationale artiest’ die zaterdag op zal treden tijdens de finale van Idols. Jurylid Gordon hintte vanmorgen in de radio- show van Edwin Evers dat het om een Spaanse artiest zou gaan. Toen daarop ‘Enrique’ werd geroepen, zei Gordon: “Ik zeg niets meer. Ha ha. Het zou zomaar kunnen. Ik heb niets gezegd.” Even daarvoor wist Gordon nog van niets. “Het schijnt echt een heel grote artiest te zijn. Mark de Vink doet de productie van Idols en die zegt niets.”

In Life & Cooking kondigde Mark de Vink zondag een ‘internationale artiest’ aan die in de finale van Idols zaterdag een optreden zal verzorgen. “Ha ha. Weet je dat ik zelf gebeld heb bij de productie? Van: ‘Wie is het godverdomme?’ Het is eigenlijk nog niet rond. Het is wel een hele grote naam. Ongeveer 1.60 bij 2.40“, grapte Gordon.

Naast Idols zou Gordon vanaf deze maand ook in de muziekshow Singing Bee te zien zijn. Dit programma is nu uitgesteld tot vrijdagavond 4 april. “Omdat volgende week Gillend Naar Huis begint. Dat zou betekenen dat ik drie keer in de week op televisie was. Dat is iets teveel van het goede. Maar Idols is zaterdag afgelopen. Volgende week woensdag begint Gillend Naar Huis.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen