Peter R. de Vries: ‘Beelden zijn buitengewoon overtuigend’

Geplaatst op Sun 03 Feb 2008 om 11:58

Alle ogen van de wereld zijn vanavond gericht op Peter R. de Vries. Om half tien begint op SBS6 een twee uur durende uitzending waarin hij naar eigen zeggen bijna alle vragen over de verdwijning van Natalee Holloway zal beantwoorden. De Vries erkent dat hij de man aan wie Joran van der Sloot heeft opgebiecht dat hij het lichaam van Holloway heeft laten verdwijnen, heeft betaald. “Grappig om te beginnen: Joran van der Sloot is betaald door Pauw & Witteman om daar in de uit- zending te verschijnen.

De familie Van der Sloot was enkele weken geleden te gast in Pauw & Witteman. “Grappig om te beginnen: de familie Van der Sloot is betaald door het programma van Pauw en Witteman om daar te verschijnen. Ze hebben daar 5000 euro voor gekregen. Dat heb ik gehoord en dat is ook bevestigd. Dat wou ik eerst even zeggen.

We zullen het nu over de betalingen hebben die ik heb gedaan. Ik heb inderdaad de persoon in kwestie die voor ons heeft gewerkt gedurende vijf maanden een bedrag van 25.000 euro toegezegd: 5.000 euro per maand. Ik kan je vertellen dat dat werkweken zijn geweest die de CAO van de omroepen behoorlijk te boven gaan.

Volgens De Vries kwam dit neer op een soort onkostenvergoeding. “Deze man is redelijk bemiddeld van zichzelf. In feite is die 5.000 euro per maand niet meer dan een soort onkostenvergoeding geweest“, vertelt hij zaterdagavond in Nova.

De gemaakte opnamen van Joran van der Sloot zijn volgens De Vries erg overtuigend. “Ik denk dat dat de echte lezing is. Daar ben ik van overtuigd. Iedereen die die beel- den heeft gezien, is min of meer perplex. Zij vinden dat buitengewoon overtuigend.

Op basis van de gemaakte opnamen kan Van der Sloot vervolg worden, denkt Peter R. de Vires. “Ik vind zelf dat er buitengewoon veel verdachte omstandigheden in deze zaak zijn, die tezamen met het verhaal van Joran van der Sloot zouden rechtvaardigen dat hij voor een strafrechtelijk delict terecht zou staan.

Joran van der Sloot beweert dat zijn uitspraken een grapje waren. “Dat is natuurlijk het enige wat hij kan zeggen. Op het moment dat hij zegt dat het serieus is, bekent hij natuurlijk. De enige mogelijkheid die hij heeft is zeggen: ‘Het was een grap, ik heb het verzonnen’. Een andere uitweg is er niet“, vertelt De Vries. “Ik denk dat hij bij Pauw & Witteman ook weer heeft gelogen dat het gedrukt stond.

De Vries vertrekt na de uitzending in Nederland naar de Verenigde Staten. Hij is zelfs uitgenodigd door Oprah Winfrey. “Daar wordt nog over gesproken. Of dat doorgaat, is nog de vraag. Iedere show wil ook weer een bepaalde mate van exclusiviteit. Er is gekibbeld over de beelden: wie welke rechten heeft. We zullen moeten afwachten, maar ze staan allemaal in de rij, dus we zullen heus wel een toertje maken.

De wereldwijd veelbesproken uitzending van Peter R. de Vries is vanavond vanaf half tien eerst te zien bij SBS 6. “Ik durf geen aantallen te noemen. Maar ik denk wel dat de mensen aan de buis gekluisterd zitten en dat het het best bekeken programma van Peter R. De Vries wordt“, aldus Eric Dekker van SBS in De Stentor.

De Vries maakte donderdag bekend dat hij de zaak heeft opgelost; de uitzending is pas vanavond. SBS wilde vasthouden aan de vaste uitzenddag. “Op vrijdagavond en zaterdagavond stonden bovendien al enorme shows gepland, het nieuwe Dancing Queen en zaterdag de Nieuwe Uri Geller show, die veel publiek trekt. Waarom zou je daar inbreken, als het niet nodig is? Dit programma loopt niet weg.

Hetzelfde geldt volgens SBS voor het tijdstip van uitzending. “Peter staat altijd om half tien gepland. Boer zoekt vrouw zit bij de publieke omroep om half negen, waarom zou je mensen laten kiezen?

Peter R. de Vries is vanavond tussen 21.30 en 23.30 uur te zien bij SBS 6.
81 Reacties op “Peter R. de Vries: ‘Beelden zijn buitengewoon overtuigend’”


 1. Laten we weer eens kijkcijfers voorspellen!

  5 miljoen?

 2. Mike

  Lijkt me een spannende uitzending en ontknoping. Ik denk dat hier zeker 3,5 miljoen mensen naar gaan kijken.

 3. Thomas2

  Ik denk: 3.654.000 kijkers, om ook maar eens een gooi te doen ;)

 4. mentalist

  Boven de 5 miljoen!

 5. Puk

  Ook hier weer een herhalingen-van-herhalingen verhaal en dat zal vanavond, en wel twee uur lang, niet anders zijn. Of zou hij met een verslag en tv opnamen van de te waterlating van Nathalee komen?
  Enge bluffer. Ik kan die rotkop van hem inmiddels niet meer zien en weet zeker dat ik daar niet de enige in ben. Ik hoor het maandag wel bij Pauw en Witteman. Die zijn wat sneller to the point en laten heel veel onzin en ijdeltuiterij achterwege.

 6. Mark

  4.2 miljoen kijkers denk ik!

 7. PIETER DE VREIZ

  TV MOMENT VN HET JAAR

 8. JS

  5,2 miljoen

 9. Kup

  Pukje is een beetje jaloers. Werkt zeker bij de verkeerde zender. Ga is met een deskundige praten zo’n 4 keer per week. Je bent nogal een zwaar geval.

  Maar goed ik zeg:

  6 miljoen kijkers.

 10. drama queen

  ik ga voor 7 miljoen

 11. Anonymous

  Het trekt ongeveer 2 miljoen kijkers maar denk ik

 12. Puk

  @ Kup, hoe kom je erbij dat het hele land zo nieuwschierig is naar die Holloway kwestie als jij? Ze is al drie jaar weg, nou en? Media en Peter de Vries kan het dan wel tot giga-proporties opblazen, de meeste mensen blijven er onverschillig onder, want er wordt nl zoveel opgeblazen en met veel poeha en tam-tam gebracht. Gebakken lucht produceren is Peter R. de Vries erg goed in, weten we inmiddels. Hij is toch echt de laatste die hier in mijn omgeving de aandacht heeft.
  En om daarom nou 4x per week met een deskundige te praten?!
  Daar heb ik het toch echt te druk voor hoor.

 13. Alex

  De PO en SBS6 stelen de show vanavond. RTL kan net zo goed naar huis gaan.

 14. marco

  Nee hoor , tussen de 2,5 en 3 miljoen verder gaat het niet

 15. Anonymous

  2.7 mikjoen. En dat is al heel veel. Als bzv niet zo extreem zou scoren zou niemand hier meer dan 3 miljoen durven voorspellen. Nu denkt iedereen ineens dat 2 milj niet meer extreem is en gaat voor 5…. 3 miljoen is voor bzv jaren niet meer gehaald door een programma (uitgezonderd sport en journaal). Met 2,5 zet peter al een topprestatie neer wat betreft kijkcijfers.

 16. RTL GJ

  Lees net dat Pauw en Witteman 5.000 euro aan Joran hebben gegeven om in hun uitzending aan de telefoon te komen! Dat onthulde Peter R. de Vries omdat P&W hadden gezegt dat hij 25.000 euro had gegeven aan degene die Joran filmde.

  Die lul krijgt dus gewoon geld toe voor zijn daden!

 17. RTL GJ

  Kijkcijfers voor vanavond:

  BzV: 4,7 miljoen
  1Tegen100: 600.000
  Peter R de Vries: 3 miljoen

 18. upk

  @ Puk: Heb je ook voorbeelden van gebakken lucht gevallen van Peter?

 19. Jordy de Mol

  Is vanavond nu al de finale van BzV?

 20. @@@

  Nee pas in fucking maart. Can you believe it.

 21. JM

  Denk dat het wel mee zal vallen met die cijfers vanavond!
  BZW 4.650.000
  Peter: 3.122.000

 22. Anoniem

  Nederland 1
  BZV: 4.500.000
  We gaan nog niet naar huis: 2.000.000

  RTL4
  Van Speijk: 600.000
  1 tegen 100: 600.000

  SBS6
  Wegmisbruikers: 600.000
  Peter R. de Vries: 2.800.000

 23. Piter de friezzzzzzzz

  Ik denk 6.3 miljoen kijkers laten we eerlijk zijn half Nederland kan niet wachten tot 21:30

 24. robster16

  ik kijk bewust niet… misschien dom, maar ik moet Peter R niet. Zijn enorme ego is nu al niet te temmen, en hij mag dan goed werk doen, maar de wijze waarop hij zich opstelt in interviews and tv optredens is uitermate mediageil en arrogant en ik zie geen reden om dat te gaan voeden. Ik lees alles wel op internet of zie het in het journaal.

 25. Anonymous

  Ik denk dat de serie ‘We gaan nog niet naar huis’ rond het miljoen komt

 26. RTL GJ

  @ Piter de friezzzzzzzz – Iedereen wil weten hoe het zit ja, maar je heb ook de volgende ochtend mensen die vroeg moeten werken, of iig uit bed moeten komen,,,, en je hebt het ontbijtnieuws…

 27. kpu

  Puk, ik hoop dat jij later een dochter 3 jaar moet missen zonder te weten wat er is gebeurd.

 28. WereldSlaatDoor

  Vandaag nieuwe afleveringen van De Wereld Slaat Door in het programma Life and Cooking. Tussen 16:45 en 19:00 op RTL4.

 29. Puk

  Of ik voorbeelden van gebakken lucht heb van Peter R. de V: ik volg de Vries niet, het enige waar ik benieuwd naar was was de Mabelgate, nou dat was me wat, met die Da Silva, hoeveel zou ie die boer gegeven hebben om iets te zeggen? Ga met een stapel flappen waaien en ze zeggen wel wat. Zo simpel is het. Maar wie checkt de Vries? Niemand natuurlijk, want is het belangrijk inzake Mabel? En zou het ter zake doende zijn in de zaak Joran?
  Ik zie het maandagochtend wel even snel en ‘s avonds ongetwijfeld uitgebreid bij Pauw en Witteman. Ik ga vanavond voor Helena Rubinstein,Memories, van Dis in Africa, In Europa en van Speijk neem ik op.

 30. Sebas

  Ik denk dat ze bij SBS al blij mogen zijn met 2 miljoen…

 31. Maarten vh

  @post 25: dat was voor de uitzending waar hij en zijn familie zelf aanwezig was en niet voor het telefoongesprek

 32. RTL GJ

  In Aruba kijkt iig niemand daar zijn ze te druk met carnaval… nu ik erover denk dat is in half nederland aan de hand 2,2 miljoen kijkes?

 33. Grobber

  Ik denk dat het laatste half uur massaal overgerschakeld wordt naar SBS 6.
  Beelden tussen half 10 en 11 uur heeft iedereen allang gezien.

 34. Anonymous

  3.4 miljoen kijkers voor Peter!

 35. #DENIZ#

  Toch vind ik het allemaal niet kloppen .. hoe goed Peter R. de Vries ook is.
  Hij wil gewoon een beetje cariere lopen maken door zoiets ergs.
  Hij had ook alles aan de juiste personen kunnen overhandigen en verder niet op tv gaan.

 36. Pieter

  2,7 miljoen voor peter zoekt lijk

 37. Patrick

  Wat een onzin Deniz, iedereen wil dit weten en daarnaast is zijn beroep misdaadverslaggever, dus dit is gewoon zijn werk, en dat doet hij verdomd goed.

 38. Valpa

  limburg en brabant zijn niet thuis ivm carnaval, zal bijna een miljoen schelen

 39. Gordon Twijfelt...

  Of Gordon volgende week nog in de jury van Idols zit, is onzeker. Volgens zijn manager Xenia Kasper heeft hij het erg moeilijk met de keuze van het publiek om Pauline weg te stemmen. “Zij gaf een goed optreden, dan is wegstemmen niet van toepassing”, zegt ze daarover in Life & Cooking. Gordon liep gisteren boos de studiovloer af, toen het oordeel bekend werd. Volgens Kasper zit het hem zo dwars, dat hij nu zich nu beraadt over zijn plek in de jury.
  Martijn Krabbe was er gisteren als de kippen bij om te vertellen dat Gordon was weggelopen. Ik hield het eigenlijk voor een publiciteitsstunt. Gordon heeft nu eenmaal een opvliegend karakter en met zo’n actie haal je veel media. Klopt ook wel, want het weglopen van Gordon behaalde uiteindelijk meer exposure dan de exit van Pauline. Alleen had ik niet gedacht, dat het hem zo menens was.
  Met Gordon is ongetwijfeld contractueel vastgelegd dat hij tot het einde van de reeks in de jury moet blijven zitten. Mocht hij onverhoopt zaterdag verstek laten gaan, dan heeft een vervanger zich al gemeld: Carlo Boszhard. “Je zult het zaterdag wel zien”, besloot Kasper het gesprek. (Zappen.blog)

  http://www.carloirenewebsite.web-log.nl (voor Life&Cooking nieuws)

 40. Mediawatcher

  Laat Gordon maar mooi weg blijven niemand die hem mist.

 41. kritische kijkers

  Wat ook wel weer bewezen wordt met dit zeer overschatte moorddadige onderwerp is dat de media in staat is om de gemiddelde kijker in alle staten te krijgen. Dat die de vries dit doet om er een zo hoog mogelijk salaris uit te persen okay, maar op zich is het natuurlijk te triest voor woorden. Het lekker kijken naar het kassie om het spektakel mee te beleven is voor misschien wel 1,5 mio kijker eigenlijk alleen maar plezier. Het liefst wenst men dat Joran van de V. met de camera erbij wordt opgepakt snel wordt berecht en op de Dam wordt geelectricuteerd. Dat zou voor SBS, Ophra, deMol en van de Ende en al die andere geldwolven het summum zijn om veel geld te verdienen. Met natuurlijk veel reclame tussendoor van bijvoorbeeld NUON die doodleuk stroom levert en Phillips die elektrische stoelen aanprijst zodat je een warme gat krijgt.

  Wederom bewezen dat het iq van de gemiddelde kijker niet ver uitkomt bovende 80. Zie ook de weddenschappen tussen de posters hierboven hoeveel mensen er naar gaan kijken etc.

  Gelukkig leven we nog in een rechtstaat waar de rechter op basis van het bewijs van het OM onafhankelijk uitmaakt of iemand schuldig is of niet. Groepen mensen die opgehitst worden door de media zijn in staat om Nederland te veranderen in een land als bijv Kenia maar als mensen het echt zouden willen kan men Kenia in Nederland laten veranderen hoe `verwilderd` sommige lieden hier ook zijn.

 42. Marieke

  Op de hyves pagina van het programma (http://peterrdevries-sbs6.hyves.nl) zijn ze ook aan het voorspellen, en wat een verstand!
  Sommige zeggen 10 miljoen :P

 43. Mediawatcher

  Haha moet niet gekker worden. Stelletje gekken.

 44. Waazaa

  4,2 miljoen!

 45. Sandra

  Het is Carnaval hier in het zuiden, dus de helft van 4, 2 miljoen. 2, 1 miljoen dus.

 46. Roog

  Na 6 minuten een reclameblok van 10 minuten. Ik denk dat 2 miljoen echt maximaal zal zijn.

  Het maakt overigens tot nu toe erg weinig indruk op mij. Het is de waarheid van Peter R. de Vries tot nu toe. Straks ondersteund met de (mogelijk valse) verklaring van Van der Sloot.

  Theorie 2: Met de verborgen camera-actie van Van der Eem (een echt maatje van Van der Sloot) pleit Joram zichzelf vrij van moord cq. doodslag en wordt hij maximaal voor het laten verdwijnen van een stoffelijk overschot veroordeeld (6 maanden – voorarrest = geen verdere straf).

 47. Roog

  Komt nog eens bij. Die Van der Eem doet zich tegenover van der Sloot voor alsof ie Klaas Bruinsma zelf is ;) , op die manier zou ik me wel kunnen voorstellen dat de veel jongere Van der Sloot zichzelf stoerder voor wil doen dan dat ie eigenlijk is en dus een verhaaltje verzint om te laten zien dat hij een goede partner voor “Drugs-handelaar” Van der Eem zou zijn.

  Zijn verklaring bij Pauw & Witteman wordt op deze manier alleen maar geloofwaardiger gemaakt.

 48. kraan

  die reclames halen de vaart er behoorlijk uit bij Peter R. de Vries. Dat vind ik trouwens sowieso irritant bij de commerciëlen.

 49. Insider

  Kraan, wat ben jij dom zeg! Zonder reclame geen commerciële tv…

  En Roog: denk je nou echt Peter R. het zo hoog van de daken zou schreeuwen, als-ie niet zeker van z’n gelijk zou zijn?!

 50. Chiel

  Begin 20 minuten later en kijk zonder reclames op HDD recorder. Dat mensen anno 2008 zich nog wíllen ergeren aan reclame…

 51. Roog

  @Insider

  Ik wacht samen met jouw rustig af. Ik weet de uitkomst ook nog niet. Maar hij zit vehoorlijk stoer te doen in die auto nu. Duidelijk om indruk te maken op Patrick van der Eem.

  Maar zoals ik al zei, ook ik wacht het rustig af.

 52. Erwin

  Hij voelt zich nu wel een hele piet die Joran, maar hij loopt alles aan elkaar te liegen. Daar heb ik iets teveel mensen kennis voor omdat van zijn gezicht af te lezen. Gozertje je hangt!

 53. kraan

  @49, wat heeft dat te maken met dat ik weet dat dat er zonder reclame geen commerciële omroepen kunnen bestaan? Ik heb het erover dat de vaart er behoorlijk uit is. Wat ben jij dom insider!!! Hoezo bevooroordeeld. Maar ik ga nu weer kijken, kijk dan zijn die reclames toch wel weer handig om te reageren op ontzettende oliedome posts zoals die van jou insider.

 54. Tetje

  Voorlopig heeft ie niets nieuws verteld, onze nationale blaaskaak, en Joran zegt dingen die normaal zijn voor zijn leeftijd. Dat geblaat over de agenten die hem kwamen halen enzo. Dat ze in de zee is ge-eindigd na onwel geworden te zijn is ook al zo vaak ge-opperd op fora en in talk shows en dus volgens Joran nu dus ook. Ben benieuwd na de reclame, of Peter dan echt met iets spectaculairs gaat komen…
  en of ze dat in Amerika wel zo geweldig vinden met dat afluister apparatuur. Wat een griezel.

 55. Anonymous

  sorry hoor, niets nieuws??????

 56. Anoniem

  Niets nieuws nee, maar wat erg ook voor Joran. een of ander feestbeest wat je amper 3 uur kent en in zijn armen sterft op het strand. Godzijdank heeft ie er geen trauma aan opgelopen. Een tragisch ongeval, meer niet.

 57. Roog

  Hoewel de verklaring van (the usual liar) Joran op mij op sommige momenten best betrouwbaar overkomt en dit wel eens het (min of meer) ware verhaal zou kunnen zijn, vraag ik mij toch af hoe Peter R. de Vries afgelopen week kon beweren dat de zaak is opgelost terwijl hij zojuist in zijn uitzending aangeeft dat Hij (Peter) en zijn mensen het verhaal niet hebben gecheckt op Aruba.

  Voorlopig staat dus (helaas natuurlijk) nog niet vast of de verklaring die van der Sloot (onder invloed van Marihuana (wat zo’n verklaring niet sterker maakt)) heeft afgelegd tegenover Van der Eem nou daadwerkelijk waar is of niet.

 58. Tetje

  Dat gehamer van de Vries hoe slecht Joran wel niet is, dat ie als krankzinnige opgesloten moet worden, dat ie zo weinig respect voor dames heeft…hallo! Ze lag op de bar en hij mocht uit dr navel drinken! Wie heeft daar respect voor!? Wat een lul is die Peter toch. Hij heefct helemaal niets opgelost.

 59. Anonymous

  hij wist nietof ze dood was enheeft haar gedumpt, moord!!!!

 60. Tjeerd

  @Tetje

  Klopt Joran had weinig respect voor haar.
  Hij had niet uit haar navel moeten drinken toen ze op de basr lag, maar hij had haar van die bar moeten halen en gewoon naar huis brengen. De Vries heeft dus gelijk dat Joran geen respect heeft voor vrouwen

 61. Anonymous

  @ tetje
  wat ben jij ziek!!!!

 62. Mediawatcher

  @ Tetje

  Jij bent inderdaad echt ziek. Hij praat over Natalee alsof zij een ding is dat jij respect hebt voor zon zwijn.

 63. thijs

  @ tetje

  Een excuus is op zijn plaats, anders vraag ik bij deze aan mediacourant jouw ip nummer voortaan van dit weblog te verbannen. ZIEK!

 64. Erwin

  Hij heeft een mooie reportage, met bekentenis van Joran. Dat heeft ie mooi even geflikt, en Joran mag BRANDEN in de HEL.

 65. Tetje

  Wat is er zo ziek? De paniek heeft duidelijk de overhand gehad, bovendien heeft Joran er een vriend bij gehaald die is er verder mee aan de slag is gegaan. Joran voelde vanaf dat moment natuurlijk geen verantwoordelijkheid meer voor Natalee, ALS ie uberhaubt al verantwoordelijkheid voor haar voelde. Hij kende haar net 3 uur! Dan wilde ze niet naar het hotel, maar naar de haaien! En joran vond ook dat ie niet alleen zijn zin door moest draven, maar ook naar haar luisten. Dus op naar de zee, haar beslissing toch? Maar dan de minutes of fame van Beth, dat was pas ziek.

 66. Anonymous

  Wat zetten sommige hier belachelijke berichten neer dat ze Joran ook zielig vinden..
  Joran had beter moeten weten dat hij een ambulance of weet ik veel had moeten bellen, omdat Nathalee ineens niet meer reageerde..Waarom moet je haar dan gelijk in zee “dumpen”?
  Ik vindt het te schandalig voor woorden hoe hij over haar praat..Hij praat over “dat wijf” en “die hoer”..Heeft hij geen gevoel of geweten?
  Het gaat hem alleen maar over geld, geld en nog eens geld..
  Ik vindt dt Peter R. een goed resultaat heeft neergezet..
  Ik hoop dat ze hem voor altijd opsluiten..

 67. Tetje

  @ Tjeerd: Hadden, hadden, als Joran het over kon doen, had ie die hele Natalee links laten liggen. Helaas besloot ze zelf op Joran af te stappen en voila, HAD hij maar….

 68. Anonymous

  tetje, met je laatste reactie laat je zien dat je werkelijk te stom bent om er woorden aan vuil te maken. Met jou wil ik geen woord meer wisselen. Mediacourant, ban tetje!

 69. Mediawatcher

  @ Tetje

  Ik vind jou echt zo respectloos, bah ik walg nu al van je!

 70. Tetje

  ‘Dat wijf’ en ‘die hoer’ hoor ik anders aan de lopende band tussen die blowertjes op straat. Niets byzonders om iemand mee te demoniseren.
  Daar hoort ook veel bluf en grootspraak bij, zoals Joran doet, ook al niks spectaculairs. Nou Peter R. de Vries, ik ben weereens zwaar teleurgesteld, maar dat zat er dik in. Je hebt alleen maar weer eens bevestigd wat een ontzettende blaaskaak je bent. Welterusten.

 71. Anonymous

  Zo iets zeg je niet over iemand en helemaal niet als diegen overleden is Tetje…
  RESPECT noemen we dat..

 72. Marvin

  We hadden het natuurlijk allemaal wel al een beetje gedacht dat joran er iets mee te maken zou hebben….maar op deze zieke manier???? dat had niemand kunnen bedenken! wat een klootzak! geen goeds over joran te zeggen…..die moeder beth heeft mooie en goede uitspraken gedaan die joran verdient!

 73. Tetje

  @ 71; Wel als je haar ziet als een dronken sletje en praat over drie jaar geleden, en zeker met een joint op en je wordt illegaal op band gelegd. Boys-talk. Wat een schijnheilige anoniemen ineens hier.
  Ben trouwens benieuwd of deze opnamen en bekentenissen gelden.

 74. gerard de baay

  Proficiat, geweldig, uitstekend werk.
  (Ik ben oud polititieman)
  Gerard de Baay

 75. daury was in nederland op de dag van de verdwijning

  dit zal dus wel lastig worden, lijkt nu al meer op een valse/gelogen verklaring.
  zie intervieuw met daury in DAG

 76. beestje725

  wat n gelul over kijkcijfervoorspellingen en wie er nou geen respect voor wie heeft. feit is dat ze dat meisje, misschien wel levend-in zee hebben gedumpt en dat dat nu eindelijk-ironisch gezegd-boven water is gekomen. joran mogen ze als straf, onder t motto oog om oog ,tand om tand van mij ook in zee dumpen als haaienvoer. goh, ik heb opeens ook geen zin in carnaval meer. trouwens, hulde aan peter r de vries nog.

 77. louisa

  ik denk 7 miljoen

 78. uri geller

  Ik denk 7.030.000.

  In ieder geval meer dan ik had afgelopen zaterdag.

 79. robster

  Ik vind het maar een zwak verhaal. We zijn geen steek verder. En makkelijk hoe Peter R zich er vanaf maakt. De feiten hebben we niet geverifieerd want we willen ons niet mengen in het politieonderzoek. Ja, makkelijk lullen zo. Wat heeft ie al die tijd dan al niet gedaan? Hij gaat toch altijd door tot de onderste steen boven is? In dat verhaal van Joran zitten gaten ter grote van de provincie Friesland, losse eindjes, en bovendien, zolang er geen bewijsmateriaal of een belastende verklaring komt van iemand anders kun je met de verklaring van Joran niets, zeker niet als hij nu blijft volhouden dat het een leugen is. Wat aannemelijk is als hij zich groots voor wilde doen bij die Patrick, die in zijn ogen een grote crimineel is waarmee hij een crimineel zaakje kon opzetten. ERG zwak verhaal!

 80. stokstaartje

  Dat het een mediahype is geworden heeft joran aan zichzelf te danken. Gelukkig heeft sbs6 er een slaatje uit kunnen slaan en niet Joran. Nu is de waarheid ten minste voor een gedeelte boven water gekomen. Maar ik blijf erbij hij heeft haar in die boot gelegd en gedumpt. Waarom mocht zij niet gevonden worden?????????????? Wat was er dan zichtbaar?????????? Raar verhaal een normaal mens zou de ambulance bellen. Volgens mij zit er meer achter en heeft Joran ook niet de volledige waarheid aan zijn “vriend” verteld.

 81. stokstaartje

  Oh en paniekverhaal geloof ik al helemaal niet, hij zal wel even geschrokken zijn, maar niet voor lang. Hij heeft doelbewust een payphone opgezocht, en toen een “vriend” gebeld. In paniek pak je je eigen mobiel en ben je niet zo berekenend! Schoenen weggegooid enz. Echt geen paniek hoor!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.