NET 5 lanceert nieuwe serie-avond: bovennatuurlijke zondag

De zondagavond van NET 5 staat in het komend voorjaar – vanaf vanavond – in het teken van het bovennatuurlijke. Naast nieuwe seizoenen van Medium en Lost zijn de series Ghost Whisperer (eerst SBS 6) en Supernatural (eerst Veronica) toegevoegd aan het serieaanbod van NET 5. Ghost Whisperer met Jennifer Love Hewitt en Medium met Patricia Arquette starten vanavond; de andere series volgen in april. “Het wordt dit voorjaar een bovennatuurlijk spannende zondagavond bij NET 5.

In Ghost Whisperer vertolkt Jennifer Love Hewitt de rol van Melinda Gordon, een jonge vrouw die communiceert met de geesten van overleden mensen. De overledenen kunnen geen afscheid nemen van het aardse leven, omdat ze nog niet-afgehandelde zaken met zich meedragen. Melinda Gordon probeert de geesten definitief naar het hiernamaals te helpen. Dit maakt een normaal leven bijna onmogelijk.

In het vierde seizoen van Medium probeert Allison (Patricia Arquette) met behulp van haar bovennatuurlijke gave weer allerlei schokkende misdaden en onopgeloste mysteries op te lossen voor het openbaar ministerie.

Het vierde seizoen van Lost heet ‘Verdedig het eiland, of je komt te overlijden’. De bewoners dachten dat ze oog in oog met de vijand en het kwaad stonden, maar ze hadden het mis. Er vormen zich vreemde allianties; de vijand van ‘the others’ is nu hun vriend. Maar wie is te vertrouwen? En is de redding nabij?

Supernatural draait om Dean (Jensen Ackles) en Sam (Jared Padalecki). Hun vader is er altijd van overtuigd geweest dat duistere krachten verantwoordelijk zijn voor de mysterieuze dood van zijn echtgenote. Wanneer ook hun vader op mysterieuze wijze verdwijnt, roept Dean de hulp in van Sam. Voor Sam zit er niets anders op dan zijn broer te vergezellen op een zoektocht die ook zijn leven zal veranderen.

Ghost Whisperer: vanaf vanavond, zondag 17 februari, om 20.30 uur
Medium: vanaf vanavond, zondag 17 februari, om 21.30 uur
Lost: vanaf zondag 13 april om 22.30 uur
Supernatural: vanaf zondag 13 april om 23.30 uur

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen