Johnny de Mol: ‘Paul de Leeuw en Linda de Mol konden niet’

Bij Veronica is Johnny de Mol vanaf vanavond te zien in het programma Waar is de Mol?, waarin hij elke week met een BN’er op pad gaat in Afrika. Johnny heeft veel gasten bereid gevonden om mee te gaan. Andere BN’ers waren weer niet beschikbaar. De Mol: “Een paar mensen konden gewoon niet: Dinand Woesthoff van Kane bijvoorbeeld. Linda de Mol had afgelopen zomer nogal wat aan haar hoofd. En voor Paul de Leeuw is het echt onmogelijk om één dag in zijn agenda vrij te maken.

Johnny belde alle gasten die met hem meegegaan zijn zelf. “Ik kende iedereen al een beetje; dat helpt. En ik wilde graag mensen van wie ik wist dat ze een mooi verhaal hadden. Zoals Hanne Verboom, die opgegroeid is in Kenia. En Doutzen Kroes: topmodel, maar ze ging wel gewoon de jungle in. En Lange Frans, die in aliens gelooft. En Filemon Wesselink, toch een soort antiheld. Het zijn allemaal echte, pure mensen. Dat past goed bij een continent dat net zo puur is“, vertelt hij in Televizier.

Waar is de Mol? is vanavond om 22.30 uur te zien bij Veronica. (Lees meer)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen