Internationale artiest in finale Idols: ‘Heel grote verrassing’

Producent Mark de Vink belooft dat de finale van Idols zaterdagavond een zeer bijzondere verrassing in petto heeft. Naast de optredens van finalisten Nikki en Nathalie zal een internationale artiest een duet zingen met de twee. “Dat is wel echt een heel grote verrassing, dus daar wil ik niets over zeggen. Ik denk dat je er nooit op komt“, aldus Mark de Vink. Veel wil hij er niet over verklappen. “Het wordt echt een heel speciaal optreden. Het is een internationale artiest. Meer kan ik er niet over zeggen.

Nikki en Nathalie stelen uiteraard de hoofdrol in de finale. “Ze zingen hun single. Dat is allebei dezelfde plaat, maar dan allebei in hun eigen uitvoering. Ook zingen ze hun beste optreden tot nu toe. Ze zingen een duet en natuurlijk nog meer verrassingen.

Producent Mark de Vink weet niet of de single een ballad of uptempo-nummer is. “Daar kan ik niets over zeggen. Simpelweg omdat ik hem nog niet gehoord heb.”

Welke song Nikki en Nathalie zaterdag tijdens de finale voor de tweede keer zullen zingen, wisten de twee dit weekeinde in Life & Cooking nog niet zeker. Nikki: “Als ik nu zou moeten kiezen, zou ik ‘Afscheid’ doen. Maar in de loop van de week kan het nog veranderen, als ik één en ander terughaal.” Nathalie: “Ik weet het nog niet. ‘I’m Telling You’ uit de eerste show is ook in mijn lijstje, maar ik heb nog niet besloten wat…”

De finale van de vierde editie van Idols is op zaterdag 1 maart te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen