Singing Bee krijgt in maart een vervolg bij RTL 4

Het nieuwe programma Singing Bee met Gordon keert in maart van dit jaar terug met een achtdelige serie op RTL 4. Dat meldt de tv-zender vandaag. De muziek- show werd op oudejaarsavond succes- vol geïntroduceerd. De 858.000 kijkers die Stichting KijkOnderzoek registreerde blijkt nu het gemiddelde te zijn van de eigenlijke uitzending van Singing Bee en de herhaling na middennacht. “Ruim 1,1 miljoen kijkers stemden af op de muzi- kale spelshow“, meldt een woordvoerster van RTL 4 vanavond.

In het van origine Amerikaanse format gaat het erom zoveel mogelijk songteksten uit het hoofd te kennen. De kandidaten krijgen de opdracht om door te zingen waar de muziek stopt. Het gaat er daarbij niet om dat er zuiver wordt gezongen, maar wel welke teksten men ten gehore brengt. “De muzikale strijd bezorgt niet alleen het aanwezige studiopubliek een hilarische avond, maar zal de TV-kijker zeker aan de buis kluisteren“, aldus een woordvoerster van de televisiezender.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen