SBS lanceert nieuwe online videodienst MyVideo

SBS lanceert vandaag de nieuwe gratis videodienst MyVideo. Op het uitgebreide Myvideo.nl kunnen bezoekers filmpjes uploaden en die van anderen bekijken en doorsturen. Dat meldt SBS vandaag. Ook zijn fragmenten uit de programma’s van NET 5, SBS 6 en Veronica nog eens terug te zien. “Om de lancering van deze videodienst kracht bij te zetten, speelt Jim Bakkum vanaf maandag 21 januari de hoofdrol in een nieuwe dagelijkse in- ternetsoap, alleen te zien op Myvideo.nl“, aldus een zegsman.

Met de videodienst MyVideo wil SBS een belangrijke speler worden in de nog steeds groeiende markt van online videodiensten. “De Duitse versie van MyVideo (www.myvideo.de), die in april 2006 online ging, is inmiddels een groot succes“, aldus de woordvoerder van SBS. “MyVideo is de op een na grootste videocommunity van Duitsland en trekt honderden miljoenen pageviews per maand.

Op myvideo.nl kunnen bezoekers filmpjes uploaden. Andere bezoekers kunnen deze waarderen met een aantal sterren en doorsturen naar vrienden. “MyVideo is gratis en toegankelijk door het gebruik van overzichtelijke categorieën en charts van de dagelijks meest bekeken en best gewaardeerde video’s. De leukste of meest bijzondere video’s maken bovendien kans om uitgezonden te worden op televisie.

Op MyVideo is een speciale portal ingericht voor de nieuwe show Dancing Queen met Nance op SBS 6. “Vanaf vandaag kan men op MyVideo strijden om een wildcard voor de live shows die vanaf vrijdagavond 8 februari te zien zijn op SBS 6. Veertien vrouwen zijn inmiddels geselecteerd door choreograaf Marc Forno en juryvoorzitter Barrie Stevens. Op MyVideo wordt de vijftiende en laatste plek weggegeven.”

Vrouwelijke danstalenten van zestien jaar en ouder kunnen vanaf nu via Myvideo.nl meedingen naar deze allerlaatste kans om mee te doen aan Dancing Queen .

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen