Peter R. de Vries: ‘Verdwijning Natalee Holloway opgelost’

Peter R. de Vries heeft de verdwijning van Natalee Holloway opgelost. Dat laat SBS 6 vandaag weten. De Vries is afgelopen week teruggekeerd van Aruba, waar hij justitie heeft ingelicht over zijn onthullende bevindingen. “Het Openbaar Ministerie is direct een nieuw onderzoek begonnen“, aldus SBS 6. Zondag is een ingelaste uitzending. “De oplossing van de zaak is te danken aan een ingenieu- ze verborgen camera-actie, waar door het programma van Peter R. de Vries maanden aan is gewerkt.

SBS 6 zendt zondagavond vanaf 21.30 uur een speciaal ingelaste, extra lange uitzending van bijna twee uur uit, waarin de ontknoping van dit verdwijningsmysterie gedetailleerd uit de doeken wordt gedaan. “Nederland, Aruba en de Verenigde Staten zijn al bijna drie jaar in de ban van de verdwijning van Natalee Holloway.

De moeder van Natalee Holloway, Beth Twitty, is op uitnodiging van Peter R. de Vries in Nederland en is door hem vandaag op de hoogte gebracht van de doorbraak. Tot de uitzending, zondagavond 3 februari a.s. om 21.30 uur op SBS 6, zullen er geen aanvullende inhoudelijke mededelingen worden gedaan.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen