Nederland in Beweging keert weer terug als vanouds

De gymnastiekoefeningen in Nederland in Beweging! worden vanaf 11 februari niet meer onderbroken door reportages tussendoor. Veel mensen stoorden zich daaraan en hebben zich erover beklaagd bij MAX. Dat meldt de omroep. “Ik vind het zo jammer dat Nederland in Beweging nu echt iets geworden is voor hele oude mensen. Ik doe al jaren mee (ben 50+), maar vind de oefeningen zo langzaam geworden en dan die reporta- ges er tussendoor. Ik ben dus gestopt“, luidt één van de klachten.

Het programma Nederland in Beweging verhuisde aan het begin van het nieuwe jaar van de AVRO naar MAX. Daarmee kreeg de inhoud van het programma een nieuwe vorm. “Echter, de nieuwe opzet van Nederland in Beweging veroorzaakte – gezien het grote aantal reacties – nogal wat beroering onder de kijkers“, aldus Omroep MAX.

Veel Nederlanders stoorden zich aan de onderbrekingen door tussentijdse reportages en andere informatie die tussen de oefeningen werden vertoond, waardoor de oefeningen niet achter elkaar als een blok uitvoerbaar waren en daardoor als minder ‘zwaar’ werden betiteld“, vertelt een woordvoerder van de omroep.

Om tegemoet te komen aan de wensen van de kijker heeft MAX besloten vanaf 11 februari aanstaande alle oefeningen weer achter elkaar in een blok uit te zenden. “Vanaf die datum zullen Olga Commandeur en Duco Bauwens de kijker weer voorzien van een portie beweging met als doel de senioren aan het bewegen te krijgen.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen