De Nieuwe Uri Geller: ‘spektakel in de studio én thuis’

De wekelijkse live show De Nieuwe Uri Geller staat garant voor spektakel in de studio én thuis. Het publiek kan niet al- leen bellen om hun stem uit te brengen, de mensen thuis kunnen ook doorgeven wat er bij hen in de huiskamer gebeurt. Dat meldt SBS vandaag. De kijker moet zich opmaken voor onverklaarbare ge- beurtenissen, aldus SBS. “Uri Geller zal er vanuit de studio namelijk voor zorgen dat onder meer kapotte horloges weer op gang zullen komen en lepels van de televisie afspringen.

In De Nieuwe Uri Geller gaat SBS 6 exclusief op zoek naar de Nederlandse opvolger van de wereldberoemde mentalist Uri Geller. Tien kandidaten met bijzondere gaven krijgen elke week maar één kans om te laten zien waarom diegene zich de Uri Geller van Nederland zou mogen noemen. Wie de uitverkoren Nederlandse mentalisten zijn, wordt op 26 januari in de eerste live show bekendgemaakt.

Uri Geller zelf is bij elke uitzending aanwezig en beoordeelt de prestaties van de kandidaten. In het thuisland van de internationale kijkcijferhit ‘The Successor’, Israël, was de opzienbarende show volgens SBS het best bekeken tv-programma ooit. “Daarna volgden versies in De Verenigde Staten en Duitsland. Nederland is als volgende aan de beurt en ook in Hongarije is de show binnenkort te zien.

Voorafgaand aan De Nieuwe Uri Geller zendt SBS 6 op vrijdag 25 januari om 22.00 uur de documentaire Het Fenomeen Uri Geller uit. De eerste uitzending volgt op zaterdag 26 januari om 20.00 uur rechtstreeks bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen