Sylvana Simons presenteert vernieuwde ‘Char’

Geplaatst op di 04 dec 2007 om 10:58

Sylvana Simons presenteert vanaf donderdag 20 december zeven nieuwe afleveringen van het programma Char op RTL 4. Dat laat een zegsvrouw van de zender vandaag weten. Het vernieuwde programma van het Amerikaanse medium Char Margolis, voor het eerst zonder Chazia Mourali, staat dit seizoen geheel in het teken van verrassingen. “Het wordt een hele interessante show, waarbij ik ook zomaar bij mensen op de stoep sta om hen te verrassen met een reading“, vertelt Char.

Sylvana Simons staat Char bij tijdens haar readings. Bekende en onbekende Nederlanders krijgen in deze ‘surprise reeks’ de kans om familie en vrienden te verrassen met een reading. “Sommigen konden niet meer stoppen met huilen zodra ze me zagen, onvoorstelbaar. Het geeft enorm veel voldoening om mijn gave in dienst te stellen van deze mensen“, vertelt Char over de nieuwe opzet. Niet alleen bij de mensen thuis, maar ook in de studio verrast Char haar gasten met een reading.

Wendy van Dijk overdondert in de eerste uitzending op 20 december haar kapper Frank Helvoirt met een reading. “Ik zat bij hem in de kappersstoel en vertelde over mijn ontmoeting met Char“, vertelt Wendy over de uitzending. “Hij gaf toen aan dat zijn ouders op jonge leeftijd zijn overleden en nog veel meer mensen in zijn omgeving. Ik wilde hem graag verrassen met een reading.

Verder is de vader van Esther Poppema tien jaar geleden als kapitein van een partyschip tijdens het aanmeren overboord geslagen. Iedereen gaat er vanuit dat hij is verdronken, maar zijn lichaam is nooit gevonden. Esther en haar broers leven al jaren in onzekerheid. Voor het eerst sinds jaren zijn Esther, haar moeder en haar twee broers weer terug op de plek des onheils. Geheel onverwacht treft Char hen.
15 Reacties op “Sylvana Simons presenteert vernieuwde ‘Char’”


 1. Anoniem

  Jammer dat het alleen nog op locatie is…

 2. Ronald

  @ anonymous

  Er staat het volgende “Niet alleen bij de mensen thuis, maar ook in de studio verrast Char haar gasten met een reading”. Er zijn dus nog steeds studio opnames.

  Wel handig dat Sylvana het nu presenteert, zo kun je makkelijk de herhalingen eruit filteren.

 3. Anoniem

  Kunnen we deze oplichterij niet in z’n geheel filteren. Er zijn al genoeg oplichters. Moet dat ook op televisie?

 4. gelul

  Absolute wansmaak en zo onwijs nep. Char wordt ingelicht door de redactie mensen, domme koeien die hiernaar kijken en nog dommer als je de redactie je probleem vertelt en je dan verbaast over wat Char allemaal weet. Dom dom dom dom dom.

 5. Sander

  Ik vind die Sylvana echt niet leuk als presentatrice.

 6. elwin

  Chazia is pas een slechte presentatrice. Geef mij Sylvana dan maar…

  Heb er trouwens geen last van: ik kijk toch niet!

 7. Anoniem

  waarom is Chazia ermee gestopt?

 8. Chiel

  Dat ik dat ooit heb gekeken. Ik snap het nog steeds niet! Net als Temptation island overigens…

 9. Anoniem

  Chazia gaat nog door met de kennisquiz en als ze door zou gaan met Char dan zou ze twee keer op 1 avond bij RTL te zien zijn, dat is de officiele versie waarom zij ermee ophoudt.

 10. tss

  welnee, die geloof ook allemaal niet meer in die alfabet waarzegger.

 11. maurice

  ik heb op de bank gezeten en char wist niks over mij van te voren. niks vertelt maar eenmaal daar haalde ze alle dingen zo naar boven zonder vissen

 12. David

  Het standaard gezeur op Char dat ze het hele alfabet afgaat voor ze het goed heeft, is ook onzin vind ik. Vanavond zat ze met de eerste en tweede letter meestal meteen goed, en dat keer op keer. Soms is zo’n typische Nederlandse naam dan even moeilijk, ja gek he? Ik ben in principe ook redelijk nuchter, maar vind dat wat Char doet toch echt indrukwekkend. En als het echt allemaal toneel en verzonnen was, was ze toch al lang door de mand gevallen? Toch zou ik pas écht 100% overtuigd zijn als ikzelf zo’n reading kreeg, of een naaste van me.

 13. Tetje

  Okay, stel dat er leven na de dood is, maar waarom willen mensen nu massaal contact met overledenen? Ik vond de film White Noise al griezelig genoeg en als mensen overleden zijn vind ik dat ze met met rust gelaten moeten worden. Alleen voor moorden en andere verdwijningsmysteries zouden die gaven gebruikt moeten worden.
  En niet van ‘Piet houdt nog van je’ en ‘je moeder waakt over je.’
  Flauwekul allemaal.

 14. R.vG

  Eén grote frauduleuze show. Spelen met het verdriet en het sentimenten ter wille van de kijkcijfers. Schandalig gewoon en dom van die mensen dat zij zich daarvoor laten gebruiken.

 15. lorrena

  hoi … nou ik geloof wel degelijk in een wereld hierna ..ik was ik ben nu pas 14 maar toen ik 11 was overleed mijn oma op zeer jonge leeftijd aan long kanker ik had een zeer goeie band met haar ..maar op de opbaring zit je altijd met zn alle om zo’n een hele grote ronde tafel en dan heb je koffie en thee…de vriendin van mn vader (mn ouders zijn gescheiden) dronk altijd helemaal zwarte koffie maar mijn oma ook en zij was de enige die zwarte koffie bij de opbaring had en toen ging het kopje schuiven maar heel raar het ging heel zachtjes en de koffie bewoog niet en het ging toen heel langzaam naar mijn toe wanneer ik gilde wnat ik was heel klein stopte het meteen het was voor mijn zeer traumatish mara ik ben er nu wel weer boven op maar ieder geval we hebben nog ondere de tafel gekeken maar al 25 mensen die der bij waren geloven nu inde wereld hierna..!

  je mag het geloven of niet ..maar asl ik lieg mag ik nu hier dood neervallen .!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.