Sylvana Simons presenteert vernieuwde ‘Char’

Sylvana Simons presenteert vanaf donderdag 20 december zeven nieuwe afleveringen van het programma Char op RTL 4. Dat laat een zegsvrouw van de zender vandaag weten. Het vernieuwde programma van het Amerikaanse medium Char Margolis, voor het eerst zonder Chazia Mourali, staat dit seizoen geheel in het teken van verrassingen. “Het wordt een hele interessante show, waarbij ik ook zomaar bij mensen op de stoep sta om hen te verrassen met een reading“, vertelt Char.

Sylvana Simons staat Char bij tijdens haar readings. Bekende en onbekende Nederlanders krijgen in deze ‘surprise reeks’ de kans om familie en vrienden te verrassen met een reading. “Sommigen konden niet meer stoppen met huilen zodra ze me zagen, onvoorstelbaar. Het geeft enorm veel voldoening om mijn gave in dienst te stellen van deze mensen“, vertelt Char over de nieuwe opzet. Niet alleen bij de mensen thuis, maar ook in de studio verrast Char haar gasten met een reading.

Wendy van Dijk overdondert in de eerste uitzending op 20 december haar kapper Frank Helvoirt met een reading. “Ik zat bij hem in de kappersstoel en vertelde over mijn ontmoeting met Char“, vertelt Wendy over de uitzending. “Hij gaf toen aan dat zijn ouders op jonge leeftijd zijn overleden en nog veel meer mensen in zijn omgeving. Ik wilde hem graag verrassen met een reading.

Verder is de vader van Esther Poppema tien jaar geleden als kapitein van een partyschip tijdens het aanmeren overboord geslagen. Iedereen gaat er vanuit dat hij is verdronken, maar zijn lichaam is nooit gevonden. Esther en haar broers leven al jaren in onzekerheid. Voor het eerst sinds jaren zijn Esther, haar moeder en haar twee broers weer terug op de plek des onheils. Geheel onverwacht treft Char hen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen