Marianne van Wijnkoop jureert in Dancing with the Stars

Marianne van Wijnkoop, John Williams en Bart Chabot vormen de jury van het speciale programma Global Dancing with the Stars op zaterdag 22 december bij RTL 4. Dat laat een woordvoerder van de televisiezender weten. Van Wijnkoop tekent voor het jury-voorzitterschap. “Ze heeft vanuit haar brede ervaring als castingdirector bij Joop van den Ende, waar zij sinds 1998 verantwoordelijk is voor alle grote musicals, een gedegen vakkennis op het gebied van entertain- ment, muziek en dans.

De ‘Global Dancing With The Stars’-deelnemers Jasmine Sendar, Don Diego Poeder, Suzanne en Monique Klemann, Rodrigo Otazu en Mei Li Vos werken zich al enkele weken in het zweet. Ze bereiden zich voor op de live-uitzending van zaterdag 22 december bij RTL 4. Die avond moeten zij hun tribal dance uit hun land van oorsprong in alle perfectie vertonen aan het publiek én de driekoppige jury. De jury kijkt met een kritisch oog naar ritmiek, uitstraling, enthousiasme en originaliteit.

Marianne van Wijnkoop is bij de kijkers vooral bekend als jurylid van X Factor. John Williams en Bart Chabot weten uit eigen ervaring hoe het is om in zeer korte tijd een geheel nieuwe discipline onder de knie te krijgen. Beiden namen zelf deel aan respectievelijk Dancing on Ice en Dancing With the Stars.

Muziek, dans, entertainment én het goede doel Plan Nederland staan centraal in ‘Global Dancing With The Stars’. De special van Dancing with the Stars is op zaterdag 22 december tussen 21.30 en 22.50 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen