Huwelijksvoltrekking in laatste Heel Holland Helpt

De ‘voorlopig’ laatste aflevering van het programma Heel Holland Helpt met presentatrice Wendy van Dijk wordt vanavond spectaculair afgesloten met een huwelijksvoltrekking in de studio. Sabine uit Puremerend krijgt in de studio de verrassing van haar leven als Michel haar ter plekke ten huwelijk vraagt. Achter de schermen staan Mary Borsato en Mari van de Ven klaar om haar om te toveren tot een prachtige bruid. Daarna trouwt Imca Marina Sabine met haar Michel live in de studio.

Sabine uit Purmerend organiseert met haar duizend euro een groot feest voor de veertigste trouwdag van haar schoonouders. Ze heeft er echter geen idee van dat haar goede vriendin Patricia ook een pasje van Wendy heeft gekregen. Patricia wil Sabine’s wens om te trouwen met haar vriend Michel in vervulling laten gaan.

De in totaal vierhonderd deelnemers aan Heel Holland Helpt zijn er in geslaagd om 2.707.000 euro in te zamelen voor het goede doel. “Toen wij begonnen met dit programma wisten we niet waarmee we rekening moesten houden“, vertelt Wendy van Dijk over het resultaat. “De olievlek die we nu hebben gezien heeft werkelijk al onze verwachtingen ruim overtroffen. Dit was nooit gelukt zonder al die mensen die zich met enorme inzet hebben opgegeven en het ook hebben waargemaakt. Dank aan al die bedrijven, leveranciers en alle mensen die hebben meegewerkt.

De feestelijke aflevering van Wendy Heel Holland Helpt is vanavond tussen 20.30 en 22.00 uur te zien bij RTL 4. Aansluitend brengt de televisiezender het programma Een tumor als gezicht op de buis. Door deze uitzending wordt de nieuwsrubriek 4 in het land om 23.00 uur uitgezonden, een half uur later dan gewoonlijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen