131.000 kijkers voor F.A.B.S: Search for a videomodel


De kijkcijfers van donderdag 6 december 2007 (SKO)

F.A.B.S: Search for a videomodel (Veronica, 22:30) – Vier oktober begon de zoektocht naar het ultieme video model. Honderden dames dachten de F.A.B.S (Face, Attitude, Body, Sexappeal) in zich te hebben. Na tien zware weken is Veronica de winnares van Search For A Video Model. In de finale, die 131.000 kijkers (madl: 2.7%) trok, versloeg ze haar tegenstanders Dylana en Rachel. Veronica zal te zien zijn in de nieuwe videoclip van Craig David. Ook won ze een auto en 50.000 euro.

Verliezende kandidaat Rachel schatte haar kansen voorafgaand aan de finale in op “negentig procent“. “Ik zie het als een opstap naar meer“, vertelt ze aan TVgids.nl. “Ik heb er zelfs mijn studie politicologie voor stopgezet. Daar hadden mijn ouders het trouwens best moeilijk mee, maar ik wil gewoon verder in dit vak.” Alle dames die meededen aan F.A.B.S woonden in één huis. “Over het algemeen had ik best goed contact met ze, maar als ik achteraf hoor wat sommige meiden over me zeiden, valt mijn mond open. Er was een aflevering waarin heel erg over mij geroddeld werd naar aanleiding van een akkefietje over de kleding. Ik had een jurk gekregen die eruitzag als een vuilniszak en heb toen moeten huilen van woede. Sommige kandidaten vonden mij toen een zeikerd en dat moest ik op tv horen. Daar was ik boos over.

Shownieuws (SBS6, 22:53) – Monique Smit is na Bastiaan Ragas de tweede ster die afhaakt bij het Sterrencircus van de TROS. Dat meldde Shownieuws donderdagavond. Jan Smit zou de piek vormen van een ware ‘mensenpyramide’. Maar hij moest afhaken vanwege zijn stemproblemen. Zijn zusje zou hem vervangen, maar nu ziet ook Monique er vanaf. “Ik heb last van hoogtevrees“, zei Monique. Er wordt nu voor de zangeres een andere act bedacht. Goede vrienden Nick en Simon zullen nog wel in de ‘mensenpyramide’ te zien zijn. Voor Bastiaan, die gestrikt was voor de paalact, is er een vervanger gevonden. Turner Yuri van Gelder zal in de zeven meter hoge paal klimmen. Het circusprogramma wordt gepresenteerd door Lucille Werner. Shownieuws trok donderdag 1.049.000 kijkers (madl: 22.9%).

De Gouden Kooi (RTL5, 19:25) – De bewoners van De Gouden Kooi doen allen mee aan een televisieprogramma en dat merken ze dag na dag. De lampen in de villa in Eemnes branden vel, zodat de bewoners goed te volgen zijn door de kijkers thuis. “Altijd om zes uur zeggen we ‘dankjewel’“, vertelt ‘miljonair’ Brian. “Mensen denken altijd waarom zeggen we ‘dankjewel’ maar dat is omdat de avondverlichting dan aangaat en dat is prettiger voor onze ogen.” Ondertussen gaat de ruzie in De Gouden Kooi door. Bewoners Huub en Lieke hebben nog steeds een wankele relatie. In een diepgaand gesprek tussen de twee, kwam donderdag het hoge woord eruit. “Zal ik mijn ideaalbeeld eens schetsen? Ik wil namelijk helemaal niet zomaar met iedereen rotzooien. Maar… Ik heb gewoon niet genoeg aan één vrouw“, gaf Huub aan. “Dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik hoef er niet aan te denken dat mijn vent met een andere vrouw in bed ligt. Ik heb die behoefte niet en ik wil het ook niet weten.” De Gouden Kooi werd donderdag door 513.000 kijkers (madl: 9.7%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen