Char Margolis: ‘Programma nu nog vermakelijker’

Geplaatst op do 20 dec 2007 om 10:21

Medium Char Margolis is vanavond te zien in de eerste aflevering van het vernieuwde programma Char. Bekende en onbekende Nederlanders krijgen in deze surprise reeks de kans om iemand te verrassen met een reading. Ook in de studio verrast Char haar gasten met een reading. “Dit format heb ik samen met RTL geschreven en ik ben vereerd dat Endemol het heeft geproduceerd“, zegt de Amerikaanse Char bij TVgids.nl. “Het toont mijn werk op een manier die nog entertainender is.

Het onderwerp blijft onveranderd. “De kern blijft hetzelfde: ik help mensen in contact te komen met hun geliefden in de geestenwereld en leer ze meer over intuïtie. Maar er zitten heel veel verrassingen in deze reeks, er zit een heel nieuw element in.

In de eerste uitzending overdondert Wendy van Dijk haar kapper Frank Helvoirt met een reading. “Je ziet een kant van sterren die je anders nooit ziet“, vertelt de 56-jarige Char. “Het is een hele andere manier: sterren in hun eigen omgeving. Het kan in hun huis zijn of op hun werk. Het wordt heel anders…

Sylvana Simons presenteert het nieuwe seizoen van Char en volgt daarmee Chazia Mourali op. “Er is nu – na alweer vijf of zes seizoenen – een vernieuwd format en daar paste Chazia niet langer in“, liet een medewerkster van Endemol eerder weten.

Char wordt vanavond uitgezonden om 21.30 uur op RTL 4.
21 Reacties op “Char Margolis: ‘Programma nu nog vermakelijker’”


 1. Anoniem

  ik ga zeker niet kijken

 2. brian

  ik ook niet, dat mensen dit geloven of erin trappen
  er zijn veel betere en echtere die dit doen, die ik wel geloofd
  maar deze figuur echt niet

 3. JaJa

  Ik geloof haar wel

 4. Theo's teeveetalk

  Hapt altijd wel lekker weg.
  Char blijft altijd 1 van de geloofwaardigste tussen het hele leger van charlatans

 5. Chiel

  Dat ik het eerder keek… :?

 6. JaJa

  Het is zo not done bij sommige mensen om er naar te kijken. Maar dat bepaal ik zelf wel. Ze schiet wel erg vaak raak en dat maakt het toch interessant.

 7. Feder

  “Nu NOG vermakelijker…..” Wat klinkt dat ranzig! Daarmee wordt verondersteld dat het nu al een vermakelijk programma is, en dat het straks dus nóg vermakelijker zal worden. Maar wat is er eigenlijk vermakelijk aan het programma? Het gaat toch om verdrietige mensen die (denken dat ze) via een ‘medium’ contact krijgen met een overledene? Misschien is het vermakelijk om te zien hoe verdrietige mensen worden misbruikt om de advertentieverkopen te doen stijgen, maar ik vind er weinig vermakelijks aan.

 8. Karina

  Deze mevrouw is een groot oplichter ze hoort achter de tralies.. Hou hiermee op Char ga terug naar America op zoek naar werk

 9. Hero

  Belspelletjes zijn gestopt en Char is begonnen aan nieuwe seizoen oplichter van grote maat wat een vreselijk mens GO TO THE HElllllllllllll Char daar hoor je thuis.

 10. Char

  Ik zie de marktaandelen van RTL verder omlaag gaan. Tot een dieptepunt van 16%. En ik zie een F…. Iets van Fuck of Fock, nee Fons. Die moet vertrekken. En ik zie een B, Bord, Bird, Bard, ja Bart. Die zit in de reet van Fons en moet ook vertrekken.
  Deze twee maken heel veel snoepreisjes op kosten van RTL. Ze kunnen eigenlijk zelf niets. Heel vreemd allemaal. Krijg slechte gevoelens binnen. Er hangen allemaal slechte geesten rondom RTL. Heeft met het verleden te maken of met het verleden van de aandeelhouders van RTL. Ik zie een M, Maan, Moon, Mohn. Ja familie Mohn. Deze hebben echt een heel slecht geweten. Goolge maar in Mohn en Bertelsman, dan lees je het zelf. Ik kan niet meer. Stop de show.

 11. Maarten

  Char is een kanjer en schiet heel vaak in de roos, Nederland houd van Char en ze verkoopt hier tienduizende boeken, de kijkcijfers zullen vanavond dus wel dik in orde zijn

 12. catrien

  @ Kraan: ‘Misschien is het vermakelijk om te zien hoe verdrietige mensen worden misbruikt?’ Wat een onzin, die mensen willen toch zelf zo graag hun ellende met mij delen? Maar wil ik het? Niet dus.
  Laat Char moorden op gaan lossen in Amerika, als ze zo goed is.

 13. kraan

  @catrien, wat heb ik hiermee te maken? Ik heb vandaag niet gepost, en was het ook niet van plan, totdat ik jouw post las. “Gij zult mijn naam niet edel gebruiken…..”.

 14. catrien

  Oh sorry Kraan, ik bedoelde Feder.

 15. ewqe

  Char is fucking neppppppppppppp

 16. cjr

  char mongolis

 17. chazia terug

  Zucht, waar blijft Chazia? Dat verneukte RTL mag wel weer wat krachtigere poppetjes hebben.

 18. kraan

  @14, is oké catrien, kan gebeuren.

 19. lisaa

  ik geloof er wel in en ik kijk het ook altijd
  en vind het leuk!!

 20. shannon

  ik geloof er wel in meschien klinkt het heel raar maar ik kwam uit de doushe en ik zag in eene een vogel verdwijnen meschien was het verbeelding maar ik denk tog dat geesten echt bestaan. en ik geloof in char

 21. IK

  Ik geloof in wat Char doet. Anders zou ze toch ni veel dingen juist hebben.
  Er zijn wel veel mensen die hun overleden mama of oma of andere dingen kunnen zien , zoals mijn moeder heeft al dikwijls van die dingen gezien, dus waarom zou je zo’n dingen niet geloven? Ik geloof in zo’n dingen. Maar ik ben hier niet om mensen te overtuigen om er in te geloven dat moeten ze zelf maar doen.

  x

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.