Char Margolis: ‘Programma nu nog vermakelijker’

Medium Char Margolis is vanavond te zien in de eerste aflevering van het vernieuwde programma Char. Bekende en onbekende Nederlanders krijgen in deze surprise reeks de kans om iemand te verrassen met een reading. Ook in de studio verrast Char haar gasten met een reading. “Dit format heb ik samen met RTL geschreven en ik ben vereerd dat Endemol het heeft geproduceerd“, zegt de Amerikaanse Char bij TVgids.nl. “Het toont mijn werk op een manier die nog entertainender is.

Het onderwerp blijft onveranderd. “De kern blijft hetzelfde: ik help mensen in contact te komen met hun geliefden in de geestenwereld en leer ze meer over intuïtie. Maar er zitten heel veel verrassingen in deze reeks, er zit een heel nieuw element in.

In de eerste uitzending overdondert Wendy van Dijk haar kapper Frank Helvoirt met een reading. “Je ziet een kant van sterren die je anders nooit ziet“, vertelt de 56-jarige Char. “Het is een hele andere manier: sterren in hun eigen omgeving. Het kan in hun huis zijn of op hun werk. Het wordt heel anders…

Sylvana Simons presenteert het nieuwe seizoen van Char en volgt daarmee Chazia Mourali op. “Er is nu – na alweer vijf of zes seizoenen – een vernieuwd format en daar paste Chazia niet langer in“, liet een medewerkster van Endemol eerder weten.

Char wordt vanavond uitgezonden om 21.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen