Chantal Janzen gaat voor AVRO presenteren

Chantal Janzen gaat het komende jaar verschillende televisieprogramma’s presenteren voor de AVRO. Dat meldt een zegsman van de omroep vandaag. Tijdens de laatste Uitmarkt presenteerde ze voor de AVRO al samen met Frits Sissing de Musical Sing Along. “Chantal is gedreven in het vak en bovendien be- trokken bij mensen. Ze voelt zich thuis bij de AVRO en we zijn over en weer heel blij met deze exclusieve samenwer- king“, zegt programmaleider Kees Tukker van de AVRO.

De theaterwereld waaruit zij voortkomt heeft volgens de zegsman raakvlakken met de uitstraling en koers van de AVRO. “Met programma’s als Prinsengrachtconcert, Een Nieuwe Jas Live, waarin Chantal optreedt, de Uitmarkt en Op Zoek Naar Evita verbindt de AVRO cultuur op een inhoudelijke manier met amusement.

En Chantal koestert al enige tijd de wens om ook andere inhoudelijke kanten en talenten van zichzelf te ontwikkelen en te laten zien, vertelt de zegsman. “De AVRO en Chantal gaan de komende tijd onderzoeken hoe daaraan vorm gegeven kan worden. De AVRO gaat meerdere nieuwe programma’s met haar ontwikkelen.

Op 16 februari presenteert Chantal Janzen haar eerste nieuwe AVRO-programma op Nederland 2. In dit programma vertellen mensen aan Chantal bijzondere levensverhalen. Met “een lied voor je verhaal” als uitgangspunt worden deze mensen vervolgens door Chantal zelf en door een keur aan andere artiesten toegezongen met een lied dat voor de gasten van het programma een bijzondere betekenis heeft.

Chantal zoekt met haar redactie voor dit programma mensen die een bijzondere herinnering hebben waar een lied bij hoort. Ook mensen die graag iemand in het zonnetje willen zetten of willen bedanken met een exclusief muzikaal cadeau worden uitgenodigd zich aan te melden. Tenslotte zoekt Chantal mensen die iemand anders graag iets willen vertellen in een speciaal geschreven lied.

Zie ook: ‘Chantal Janzen presenteert muzikale show voor AVRO‘ (1 december)

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen