‘RTL 7 scoort met voetbalavond’

De voetbalavond van RTL 7 is woensdag “uitstekend bekeken. Dat meldt een zegsman van RTL vandaag. “Gemiddeld stemden er tussen half zes en middernacht ruim 1,2 miljoen kijkers van zes jaar en ouder af op de sportzender van de family of stations, goed voor een gemiddeld zenderaandeel van 30,1% in de doelgroep van RTL 7, mannen 20-49 jaar“, aldus de woordvoerder. De voor- beschouwing op de strijd Wit-Rusland en Nederland mocht als opener rekenen op 650.000 kijkers.

Aansluitend werden de verrichtingen van Oranje gevolgd door 1,7 miljoen kijkers, wat RTL 7 een zenderaandeel van 44,4% opleverde in de eigen doelgroep mannen 20-49 jaar. “Het tweede duel van de avond, de kraker tussen Engeland en Kroatie, ging ook over het miljoen, met 1.104.000 kijkers en een zenderaandeel van 23,7%.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen