Linda de Mol terug met Postcode Loterij Miljoenenjacht

Het spelprogramma Postcode Loterij Miljoenenjacht met presentatrice Linda de Mol keert vanavond terug voor een nieuwe serie afleveringen op RTL 4. Ook het nieuwe seizoen belooft volgens de tv-zender een spannende te worden. “Als er een quiz is waar geluk een grote rol speelt, dan is het wel Postcode Loterij Miljoenenjacht“, vertelt een zegsvrouw van de televisiezender van RTL. “Alleen het onderbuikgevoel kan een goede raadgever zijn op zoek naar de koffer met vijf miljoen euro.

Het spel begint met vijfhonderd personen in het publiek. Via verschillende vragen en spelrondes blijft er uiteindelijk één kandidaat over die het finalespel met de koffers gaat spelen. Uit zesentwintig koffers, met bedragen die variëren van één eurocent tot vijf miljoen euro, kiest de finalist er één. Door de andere koffers één voor één te laten openen, wordt steeds duidelijker hoeveel er in de koffer van de finalist zelf kan zitten.

Tussen het openen door kan de kandidaat ingaan op een bod van de bank. Hoe meer lage bedragen er worden weggespeeld en hoe groter dus de kans op het winnen van een hoog bedrag wordt, hoe hoger het bod van de bank is. Het is dus zaak dat de finalist goed luistert naar zijn onderbuikgevoel en op het juiste moment kiest voor de bank of toch voor zijn eigen koffer. Speelt de finalist het strategisch slim en speelt hij of zij door of wordt voor het geld van de bank gekozen?

Postcode Loterij Miljoenenjacht is vanavond tussen 20.30 en 22.00 uur te zien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen