Jongbloed op zoek naar ‘Mooiste meisje van de klas’

Jaap Jongbloed mag voor de TROS het nieuwe programma Het Mooiste Meisje van de Klas presenteren. De presentator van Vermist gaat in dit programma samen met oud-klasgenoten op zoek naar het mooiste meisje uit de klas van vroeger. De eerste uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas is op donder- dag 3 januari om 21.30 uur. In januari presenteert Nederland 1 verder de grote show Het TV-moment van het jaar met Paul de Leeuw en Matthijs van Nieuwkerk.

De VARA presenteert de verkiezing van hét TV-moment van het Jaar, georganiseerd door De Wereld draait door en VARA TV Magazine, op zaterdag 12 januari. Vanaf begin november zijn er wekelijkse nominaties die op vrijdag bekend worden gemaakt in DWDD. Het grootste gala, dat eind september werd aangekondigd in DWDD, wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw en Matthijs van Nieuwkerk.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen