Filemon Wesselink: ‘De Gouden Kooi gaat te ver’

BNN-presentator Filemon Wesselink vindt dat verschillende programma’s van RTL 5 niet door de beugel kunnen. Toch zoekt zijn eigen omroep met gewaagde uitzendingen als Spuiten en Slikken ook regelmatig de grens op. “We gaan ver, maar niet té ver. Ik vind een programma als De Gouden Kooi of Holland’s Next Top Model bijvoorbeeld niet kunnen“, vertelt Filemon in Televizier. “Mensen die meedoen aan een realityprogramma en eigenlijk geen idee hebben waar ze in terechtkomen.

Filemon presenteerde dit jaar zelf een realityshow. In Afkicken werden verslaafde jongeren gevolgd die van de drugs af wilden. “Maar daar zijn we heel voorzichtig mee omgesprongen. En het heeft goed uitgepakt. Spuiten en Slikken lijkt misschien een grenzeloos programma, maar dat was het zeker niet. Er werd goed nagedacht over hoe het gebracht moest worden en wat er wel en niet kon.(Foto: W. van de Boogaard)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen