BNN reikt ‘Het Houten Reclameblok’ uit

BNN-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga gaan op zoek naar de slechtste en meest irritante radiocommercial van het afgelopen jaar. Dat meldt een zegsvrouw van de omroep vandaag. Het duo heeft een nieuwe prijs in het leven geroepen: Het Houten Reclameblok. Coen en Sander willen adverteerders er toe aan te zetten om de kwaliteit van de commercials te verbeteren. “TV heeft de laatste jaren een enorme inhaalslag gemaakt met prachtige reclames, maar radio blijft ver achter.

Sanders collega Coen voegt toe: “De ene radiospot is best te pruimen, maar er zíjn commercials bij die zó irritant zijn dat ze er voor kunnen zorgen dat de radio uit gaat!

De twee dj’s zijn dagelijks te horen in De Coen en Sander Show op 3FM. Volgens de DJ’s zijn Centraal Beheer (de DJ), LOI (‘Merel en Wouter’), Interpolis (Glashelderrr), Profiel (De fietsspecialist) en Carglass (Sterretje in voorruit) grote kanshebbers.

Luisteraars kunnen stemmen via internet. Donderdag 29 november is de bekendmaking in De Coen en Sander Show en zal Het Houten Reclameblok overhandigd worden aan de makers van de meest vervelende radiospot van het afgelopen jaar.De Coen en Sander Show is elke werkdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur te horen bij BNN op 3FM. Op vrijdag duurt de uitzending tot 18.00 uur.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen