Theater van het Sentiment wint Gouden RadioRing

De radioshow Theater van het Sentiment (KRO) heeft vandaag de Gouden RadioRing gewonnen, de publieksprijs voor het beste radioprogramma van dit jaar. Dat meldt een woordvoerster van de AVRO. Het Gouden Radio-Oortje voor het beste radio-evenement ging dit jaar naar de Radio 2 Top 2000. Claudia de Breij mocht de prijs voor de beste radiovrouw in ontvangst nemen. Het publiek vond Giel Beelen, die minstens tot 2010 dagelijks te horen is bij de VARA op 3FM, de beste radioman.

Theater van het Sentiment was één van de genomineerden voor de RadioRing. De andere genomineerden waren Giel! (VARA, 3FM) en MiddenInDeNachtRick (Radio 538). De eerste RadioRing ging vorig jaar naar het programma Evers staat op.

Naast de Gouden RadioRing zijn er nog drie andere radioprijzen: het Gouden Radio-Oortje (voor het beste radio-evenement), de Zilveren RadioSter Vrouw (voor de beste radiovrouw) en de Zilveren RadioSter Man (voor de beste radioman).

De andere genomineerden voor het Gouden Radio-Oortje waren 3FM Serious Request waren Huis op de Neude (3FM) en Radio Tour de France (Radio 1). Voor de RadioSter Vrouw waren naast Claudia de Breij ook genomineerd Sophie Hilbrand (BNN) en Jeanne Kooijmans (KRO). Voor de RadioSter Man waren naast Giel Beelen de dj’s Edwin Evers (Radio 538) en Frits Spits (KRO) genomineerd.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen