Search For A Video Model van start op Veronica

Jorinde Moll presenteert vanaf vanavond het nieuwe Nederlandse programma F.A.B.S: Search For A Video Model, waarin wordt gezocht naar meisjes met ‘Face, Attitude, Body & Sexappeal’. In tien afleveringen is te zien hoe kandidates uit alle windstreken van Nederland strijden om de felbegeerde plek in de videoclip van een bekende internationale artiest. “Wie dat is, houden we nog geheim. Hij komt stiekem naar Nederland. Het moet echt een verrassing blijven“, zegt produ- cent Mandy van der Wal.

Van de honderden meisjes die auditie deden, blijven er na de eerste aflevering slechts tien over. In de komende weken zullen zij het tegen elkaar op gaan nemen. Een van de deelneemsters is Rowena. “Bij een gewoon model moet je de botten uit het lijf zien steken. Bij een videomodel kun je nog wel wat vetrolletjes hebben. Dus ik dacht: laat ik eens meedoen“, aldus Rowena bij TVgids.nl.

Ook Rachel is erg fanatiek: “Voor mij hangt hier alles van af. Ik wil dit al zo lang. Ik heb er zelfs mijn studie voor opgezegd. Dat was moeilijk voor mijn ouders. Zij hoop- ten op een meester in de rechten, niet op een dochter die videomodel wil worden!

Producent Mandy van der Wal zoekt naar een meisje met ‘f.a.b.s’. “Face, attitude, body en sex-appeal, kortom f.a.b.s., in de juiste verhouding. Ze heeft een mooi gezicht, heeft danstalent, is sexy maar niet ordinair, en beschikt over een mooi lijf.

F.A.B.S: Search For A Video Model is vanavond om 21.30 uur te zien bij Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen