Internetactie ‘Ik wil in GTST’ gaat verder op tv

Geplaatst op vr 19 okt 2007 om 20:54

De internetactie ‘Ik wil in GTST’, waar- mee de makers van de RTL 4-soap op zoek zijn naar nieuw talent, wordt voortgezet op televisie. Dat meldt een zegsvrouw van de zender vandaag. RTL Boulevard brengt het vervolg van de actie vanaf maandag 29 oktober wekelijks in beeld. Bovendien volgt direct na de uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden op donderdag 29 november een speciale uitzending van ‘Ik Wil In GTST’. Hierin wordt de strijd van de laatste kandidaten gevolgd.

Aan de makers is de taak om uit de overgebleven drie talenten de winnaar te kiezen. Op vrijdag 30 november, de dag van de 3500ste aflevering, wordt in ‘RTL Boulevard’ de winnaar bekend gemaakt die een rol gaat spelen in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’.

Uit alle inzendingen hebben de makers van GTST 300 mensen geselecteerd. Deze acteurs in spé worden uitgenodigd voor een grote selectieronde. Daaruit komt uiteindelijk een aantal personen die de weken daarna getest gaan worden op onder andere professionaliteit, inlevingsvermogen, improvisatietalent en creativiteit.

De camera’s van ‘RTL Boulevard’ zijn bij al deze activiteiten aanwezig. Wie krijgt die rol en behoort voor zeker een paar weken tot de vaste cast van de populaire soap? Op vrijdag 30 november wordt dit duidelijk in ‘RTL Boulevard’.
6 Reacties op “Internetactie ‘Ik wil in GTST’ gaat verder op tv”


 1. Danmen

  Leuk idee:-) ben benieuwd

 2. Mark

  Dit doet me denken aan de internetserie InTurn in Amerika waar men een 13 weken contract kon winnen voor As The World Turns. In het programma werden een aantal acteurs bij elkaar in een apartement gestopt en werden ze gevolgd tijdens hun auditie op de set van ATWT. Ze werden o.a. beoordeeld door de acteurs uit de serie en af en toe moesten ze ook samen met hen audities doen.

 3. RobbieBoy

  Slim om dit verder voort te zetten op tv.

 4. isanne

  omg. ik ben een van die 300.. maar ik wist niet dat er zo veel werden gekozen ik las ergens dat het er weinig waren. mar 300 is hartstike veeel dus word het extra moeilijker denk ik ik ga wel knallen hoor. maarr dat ze 300 mensne hebben gekozen :| vn die 1825 whha.

 5. Ren

  Ja ook ik zit bij die 300……hm veel concurrentie!!!!!

 6. Denise

  heeft iemand al zijn script voor de 2e ronde ontvangen?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.