Hoofdredacteur EénVandaag blij met kijkcijfers

Hoofdredacteur Jan Kriek is blij met de stijgende kijkcijfers van zijn actualiteiten- rubriek EénVandaag op Nederland 1. In de maanden juli, augustus en september trok EénVandaag gemiddeld 706.000 kijkers per uitzending. “Dit aan- tal is aanzienlijk hoger ten opzichte van dezelfde periode in 2006, toen gemid- deld 551.000 kijkers naar het program- ma keken“, aldus een zegsvrouw van de Tros. Jan Kriek van EénVandaag ziet de komende maanden met ‘enthousiasme en vertrouwen’ tegemoet.

Hoofdredacteur Jan Kriek is zeer tevreden over de kijkcijfers: “Dit is het bewijs dat het journalistieke gezicht van EénVandaag, met nu nóg meer onderwerpen die dicht bij de dagelijkse belevingswereld van de kijker staan, z’n vruchten afwerpt.

Op 23 juli behaalde EénVandaag een record met 1.025.000 kijkers. “Het kijktijdaan- deel steeg de afgelopen drie maanden naar 20,9% (in de zomermaanden van 2006 was het gemiddelde kijktijdaandeel 16,1%). Een stijging van bijna 5% en een veelbelovende start van het nieuwe tv-seizoen“, aldus de zegsvrouw. “EénVandaag is hiermee het best scorende actualiteitenprogramma van de Publieke Omroep.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen