Brigitte, Suzan en Marjolein strijden om rol van Evita

Suzan, Marjolein en Brigitte staan vana- vond in de finale van de AVRO-show Op Zoek Naar Evita. De potentiële Evita’s hebben inmiddels het nodige achter de rug, maar tijdens de finale wordt nu uiteindelijk bepaalt het publiek wie vanaf 29 november de hoofdrol in de musical Evita mag spelen. “De winnares moet bijna een jaar, zeven keer per week spelen“, vertelt producent van Evita Erwin van Lambaart. “Ik ben benieuwd hoe de finalisten zich onder deze enorme druk gaan houden.

De zoektocht naar Evita is een groot succes gebleken. “Eyeworks had de rechten gekocht van de BBC“, vertelt Erwin bij TVgids.nl. “Zij zochten in hun musicalprogram- ma How do you solve a problem like Maria naar een hoofdrolspeelster voor The sound of music. Uiteindelijk besloten wij om samen met de AVRO mee te werken aan een Nederlandse versie. Met als hoofdprijs de titelrol in de musical Evita.

Van Lambaart weet niet wie de winnaar wordt. “Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat Suzan een van mijn favorieten is. Maar of zij het wordt is aan de kijker.

Op Zoek Naar Evita is vanavond om 20.20 uur te zien op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen