Oud-netcoördinator Publieke Omroep naar Palm Plus

Televisieproducent Palm Plus heeft Ton F. van Dijk aangetrokken als extern adviseur. Dat heeft het bedrijf vandaag laten weten. Ton F. van Dijk (foto), de voormalige netcoördinator van de Publieke Omroep, zal zorg dragen voor het opstellen van een ‘strategisch plan’. “Ik heb goed rondgekeken in Hilversum en bij Palm Plus voel ik me thuis. Het is een bedrijf met veel potentie en ik wil graag bijdragen aan de groei van deze onderneming“, zegt Ton F. van Dijk in een reactie.

Ton F. van Dijk zal Palm Plus naast het ontwikkelen van een meerjarenplan in nauwe samenwerking met Ruud van Breugel en het managementteam, ook adviseren en assisteren bij de verdere ontwikkeling van de programmaportefeuille alsmede de strategische stappen die nodig zijn om Palm Plus verder op de kaart te zetten. De komende weken zal hij uitvoerige gesprekken voeren met het management en de directie om tot een plan van aanpak te kunnen komen.

Ton F. van Dijk was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het succesvolle ‘programmeermodel’ van de Publieke Omroep. Hij was bij de Publieke Omroep ook netcoördinator Nederland 1, Nederland 2 en directeur TV-programmering. Daarvoor was hij vooral actief als journalist en programmamaker (o.a. Brandpunt, Achter Het Nieuws en KRO Reporter) en als directeur van AT5.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen