Eerbetoon aan André Hazes op RTL 4

Ondanks dat André Hazes drie jaar geleden is overleden, leeft hij nog steeds voort in de harten van vele mensen. Laatst stond hij nog bovenaan de hitlijsten met Blijf Bij Mij, een duet dat postuum is opgenomen met Gerard Joling. En dit was slechts een voorloper, want vanaf donderdag 18 oktober brengt RTL 4 het eerbetoon In Duet Met André Hazes, waarin Nederlandse artiesten en zijn eigen kinderen, Roxeanne en André jr., een duet aangaan met de nog altijd populaire volkszanger.

De zesdelige documentaire volgt o.a. René Froger, Gerard Joling, Xander de Buisonjé, Wolter Kroes en ook André’s kinderen tijdens het totstandkomen van hun eigen duet met de zanger, die tussen 1976 en 2004 zelf 36 albums en meer dan vijftig singles uitbracht. In gesprek met Rachel Hazes maken zij tevens de kijker deelgenoot van de persoonlijke herinneringen aan André die zij koesteren.

Ook fans voor wie een van de nummers van André een bijzondere betekenis heeft, komen in ‘In Duet Met André Hazes’ aan het woord om hun verhaal met het publiek te delen. Tevens zijn nog nooit eerder vertoonde privé-beelden te zien, die een kijkje bieden in het alledaagse gezinsleven van de vertolker van het levenslied.

Van de resultaten van dit project wordt een album uitgebracht, waarvan de eerste single op maandag 1 oktober verschijnt: ‘Bedankt, Mijn Vriend’ van André samen met zijn zoon André jr.

In Duet Met André Hazes wordt vanaf vanaf donderdag 18 oktober wekelijks tussen 21.30 en 22.00 uur uitgezonden door RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen