BN’ers pokeren voor het goede doel in Veronica-show

Zes BN’ers nemen plaats aan de pokertafel om te spelen voor het goede doel in het nieuwe Veronica-programma Partypoker.net: Dutch Open, dat vanaf vanavond 3 september iedere dinsdag omstreeks 23.00 uur te zien is bij de televisiezender. Richard Witschge, Baas B, Maud Mulder, Michael van Gerwen, Gallyon van Vessem en Dennis Wee- ning gaan de strijd aan in de nieuwe pokershow. De presentatie is in handen van Lange Frans, die eerder My Best Friends presenteerde.

In de eerste aflevering van Partypoker.net: Dutch Open spelen de zes bekende Nederlanders tegen elkaar aan de ‘celebrity tafel’ voor het goede doel. Oud-voetballer Richard Witschge speelt voor de kinderafdeling van het VU-ziekenhuis, rapper Baas B voor de Johan Cruyff Foundation, Idols-kandidaat Maud Mulder voor de oncologische afdeling van het Radboud ziekenhuis, darter Michael van Gerwen voor stichting De Vossekuil, SBS presentatrice Gallyon van Vessem voor een weeshuis op Sint Maarten en MTV presentator Dennis Weening voor Greenpeace.

In aflevering 2 tot en met 7 speelt telkens één van de zes BN’ers tegen vijf Neder- landse pokerprofessionals. “De winnaars van iedere aflevering spelen uiteindelijk in aflevering 8 in een bloedstollende finale tegen elkaar“, aldus een zegsman.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen