Sissing mogelijk definitief weg bij Opsporing Verzocht

Frits Sissing stopt mogelijk definitief met het programma Opsporing Verzocht van de Avro. “Wie weet vindt de kijker het helemaal niet acceptabel wanneer ik eerst zingend een showtrap afkom en vervolgens weer over moord en verkrachting praat“, vertelt de presentator aan het AD. Maandag werd bekend dat Sissing tijdelijk stopt met Opsporing Verzocht, omdat hij dit najaar druk is met twee andere programma’s. Of Sissing wel terugkeert bij het programma is echter nog onzeker.

Frits Sissing zal binnenkort in overleg treden met de Avro. “Alle opties blijven open en ik ga zeker met de AVRO om tafel zitten over een eventuele terugkeer.” Sissing denkt dat de kijker het mogelijk niet accepteert dat hij zowel in het serieuze opsporingsprogramma Opsporing Verzocht als in een lichtvoetiger amusementsprogramma te zien zal zijn. “Misschien is die combinatie niet verstandig.

Het gezicht van de Avro is in ieder geval wel blij dat hij meer naar de amusementskant gaat. “Ik kan nu laten zien dat ik niet langer eendimensionale Frits ben die bij Opsporing verzocht serieus de camera instaart in zijn grijze kostuum. Ik ben nu misschien wel hippe Frits of in elk geval driedimensionale Frits.

Volgens Frits Sissing heeft hij deze nieuwe stap in zijn carrière niet alleen te danken aan zichzelf. “Ik heb ook geluk gehad met Dancing with the Stars en het vertrek van Tooske naar SBS. Daardoor kreeg ik mogelijkheden.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen