Lange Frans presenteert Veronica Poker: Dutch Open

Rapper Lange Frans (foto) wordt de presentator van het nieuwe programma Veronica Poker: Dutch Open, waarin zes bekende Nederlanders eerst tegen elkaar spelen voor het goede doel, maar het vervolgens ook tegen professionals opnemen. Richard Witschge, Baas B, Maud Mulder, Michael van Gerwen, Gallyon van Vessem en Dennis Weening gaan de strijd aan. Veronica Poker: Dutch Open is vanaf 4 september iedere dinsdag omstreeks 23.00 uur te zien bij Veronica.

Rapper Lange Frans presenteerde al eerder het programma My Best Friends voor Veronica. In de eerste aflevering spelen de zes bekende Nederlanders tegen elkaar aan de ‘celebrity tafel’ voor het goede doel. In aflevering 2 tot en met 7 speelt telkens één van de zes BN’ers tegen vijf Nederlandse pokerprofessionals. De winnaars van iedere aflevering spelen uiteindelijk in aflevering 8 in de finale tegen elkaar.

Oud-voetballer Richard Witschge speelt voor de kinderafdeling van het VU-ziekenhuis, rapper Baas B voor de Johan Cruyff Foundation, Idols-kandidaat Maud Mulder voor de oncologische afdeling van het Radboud ziekenhuis, darter Michael van Gerwen voor stichting De Vossekuil, SBS presentatrice Gallyon van Vessem voor een weeshuis op Sint Maarten en MTV presentator Dennis Weening voor Greenpeace.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen