EO-programma De Verandering stopt

De Evangelische Omroep stopt met het programma De Verandering. Presentatrice Mirjam Bouwman vertelt in het Nederlands Dagblad dat “er geen plek meer is in het schema”. In De Verandering vertellen mensen over hoe God hun leven veranderd heeft. “Het is een samenloop van omstandigheden”, aldus Bouwman, die het programma van de Evangelische Omroep pas voor het tweede seizoen presenteert. “Sinds dit seizoen zit het programma op Nederland 2. Die zender zit érg vol.

De Verandering werd nu uitgezonden na NOVA . Dit bleek geen goed tijdstip voor het programma te zijn. Een geschikter tijdstip bleek helaas niet te vinden.

Bouwman zelf vindt het “jammer” dat het programma – waarvan nog acht afleveringen gepland staan – stopt, maar heeft er vertrouwen in dat de omroep met een waardige opvolger komt. “De EO zou de EO niet zijn als dat niet gebeurt.’

Het programma De Verandering begon in 1984 onder de titel Mag ik eens met je praten? en werd gepresenteerd door Feike ter Velde. Later werd de titel gewijzigd in God verandert mensen. De laatste jaren heette het programma De Verandering. Het programma was het laatst overgebleven televisieprogramma bij de EO waarin op directe wijze het evangelie ter sprake komt.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen