Eddy Zoëy naar Spanje voor ‘Nu we er toch zijn’

Deze zomer tourt Eddy Zoëy en zijn team in de Nu We Er Toch Zijn-camper langs de Spaanse vakantieoorden Marbella, Torremolinos, Alicante, Benidorm, Blanes en Lloret de Mar. Hij test daar de gastvrijheid van onze landgenoten en de Spanjaarden. “We beginnen net als in de Nederlandse afleveringen ’s avonds laat, op zoek naar een slaapplek“, vertelt Zoëy aan de GPD. “Probeer een Spanjaard aan de deur van zijn dikke villa maar eens uit te leggen dat je een slaapplek nodig hebt.

Eddy Zoëy geeft toe dat hij het niet makkelijk vindt om zijn vrouw Marieke en acht maanden oude zoontje Fender voor langere tijd achter te laten, maar, “als dit een succes wordt, kun je natuurlijk wel de hele wereld over.” Of hij dan ook de persoon is die dat moet doen, is een vraag voor later. Nu eerst Spanje. “Het wordt vast afzien”, zegt Zoëy, “maar we gaan 28 dagen lang de beuk erin gooien. Er is niks ‘voorgeproduceerd’. We gaan op avontuur!

Voor de Nederlandse versie van Nu We Er Toch Zijn bezocht de presentator de meest uiteenlopende steden en gehuchten. Nu gaat hij met zijn team naar Spanje, want ‘in Nederland is de rek er na vier seizoenen een beetje uit’. “Mensen kennen het programma en weten wie je bent en wat je wilt als je aanbelt.” Dat maakt het moeilijker om iets leuks te maken, vindt de BNN-presentator.

De zes afleveringen van ‘Nu We Er toch Zijn: Op vakantie’ zijn vanaf vanavond 12 augustus van 21.35 uur tot 22.05 uur te zien bij BNN op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen