De Afvallers XXL bij SBS 6

SBS 6 kondigt de grootste afvalstrijd ooit aan. In het nieuwe programma De Afvallers XXL gaan zestig gezinnen uit alle twaalf provincies de strijd aan met hun overgewicht en elkaar. De gezinnen zullen een half jaar lang afvallen onder professionele begeleiding en daarbij worden gevolgd door de camera’s. Uit elke provincie doen vijf gezinnen mee. Het gezin dat procentueel het meest is afgevallen en de meeste punten krijgt van de jury, zal de provincie vertegen- woordigen in de finale.

In de finale maken de twaalf overgebleven gezinnen uit wie deze grootse afvalstrijd gaat winnen. Aanmelden kan vanaf 14 juli via www.deafvallersxxl.nl.

De gezinnen zullen gedurende een half jaar meedoen. “Nooit eerder gingen zestig gezinnen in een tv-programma tegelijk de uitdaging aan vele tientallen kilo’s af te vallen“, aldus een woordvoerder van SBS 6. “Elke provincie mag worden vertegenwoordigd door vijf gezinnen, dus het is zaak voor geïnteresseerde families (in alle mogelijke samenstellingen) zich snel in te schrijven. Het winnende gezin ontvangt, naast een nieuwe en gezonde levensstijl, ook een groot geldbedrag.

De Afvallers XXL is een vervolg op vier eerder succesvol uitgezonden series van De Afvallers. Hierin vielen elke reeks vier gezinnen met overgewicht in enkele maanden tijd gezamenlijk meer dan vierhonderd kilo af. De finale van De afvallers werd vorig jaar gepresenteerd door Marlayne Sahupala (foto: rechts).

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen