BNN blikt terug op ‘Afkicken’ met thema-avond

Afgekickt of weer terug bij af? De tien kandidaten van het BNN-programma Afkicken gaan nog één keer terug naar de kazerne in Schaarsbergen. Samen met presentator Filemon Wesselink, familie en vrienden blikken ze terug op hun afkickproces tijdens de thema-avond ‘Afkicken’ op donderdag 9 augustus van 20.30 uur tot 21.55 uur bij BNN op Nederland 3. Tien kandidaten van 21 tot 36 jaar gingen in Afkicken onder begeleiding de strijd aan met hun verslaving.

In de studio vertellen de ex-verslaafden aan Filemon hoe het ze is vergaan sinds ze uit de kliniek zijn. Zijn ze van hun wiet-, speed-, coke- of internetpornoverslaving af of zijn ze weer teruggevallen in hun oude gewoontes? Met reportages over het leven van de kandidaten wordt teruggekeken op de hoogtepunten van een maand lang afkicken en de periode erna. Hoe zag het leven van de kandidaten er de afgelopen twee maanden uit en hoe zien ze de toekomst voor zich?

Naast de kandidaten komen ook counselor Edy, psycholoog Heleen en verslavingsarts Henk van Cascade International aan het woord. (Foto: Anne Timmer)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen